Свикнали сме да приемаме, че мъжът търси интимни отношения извън

...
Свикнали сме да приемаме, че мъжът търси интимни отношения извън
Коментари Харесай

5 разлики между съпругата и любовницата

Свикнали сме да одобряваме, че мъжът търси интимни връзки отвън дома единствено, когато брачната половинка му е студена и непривлекателна. Но в доста случаи напълно не е по този начин. Голяма част от мъжете даже избират неприятната държанка пред хубавата жена.

На какво се дължи това?

1. Уважението към брачната половинка пречи на мъжа да се разкрие своята половост. С времето стартира да я възприема в ролята й на майка и равносилен сътрудник, а не като полов обект. С любовницата си обаче мъжът няма задръжки да реализира половите си мечти. Тя не крие наслаждението си от секса и постоянно е подготвена за опити.

2. В доста връзки любовницата познава мъжа по-добре в сравнение с личната му брачна половинка. В наличието на любовницата си мъжът се отпуска и споделя възгледите си за живота и секса без боязън, че ще бъде упрекнат и охулен.

3. Любовницата кара мъжа да се усеща като същински мачо, а той на свои ред й дава несравнимото чувство, че е неустоима съблазнителка. Никои не би желал да скапе сходни вълнуващи връзки и по тази причина такива връзки не престават дълго.

4. Любовните връзки отвън брака допускат загадъчност, пристрастеност, романтика, за разлика от рутината и всекидневието на фамилния живот. В тази приповдигната атмосфера любовницата постоянно е секси и привлекателна, а мъжът се старае да се покаже по-умен, великодушен и буен от всеки път.

5. Съпругата постоянно е сериозна и недоволна, до момента в който любовницата рядко си го разрешава. Мъжете обичат да бъдат обект на удивление и избират компанията на дамата, която ги счита за изключителни, даже гениални.

И все пак изброено нагоре мъжете рядко напущат съпругите си поради държанка. Причината е, че за тях любовта и брака са две разнообразни понятия. Първото носи романтика и страсти, а второто – уют и успокоение и мъжете не виждат безусловно никаква причина да ги смесват.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР