Свикахме изпълнително бюро, проведохме заседание, това заяви лидерът на БСП

...
Свикахме изпълнително бюро, проведохме заседание, това заяви лидерът на БСП
Коментари Харесай

БСП свиква Национален съвет, обсъжда резултатите от вота

" Свикахме изпълнително бюро, организирахме съвещание ", това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг на партията.

" Това е пестник за цялата политическа класа и би трябвало да се замислим какво ни споделят с нея българските жители ", съобщи тя във връзка с изборната интензивност.

" Ще вземем безапелационни решения какво да променим ", сподели Нинова за резултата на Левицата на изборите през вчерашния ден.

" Ще обсъдим на Национален съвет в събота за резултатите, ситауцията и по какъв начин да продължим от тук нататък. Няма да подкрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ или на Движение за права и свободи ", безапелационна бе Корнелия Нинова.

" Не чакахме " Възраждане " да са пред нас, само че това са обстоятелствата. Искахме по-добри резултати, имахме добра акция, само че се получи това, което българският народ реши. Трябва да си вземем поуките, с цел да продължим напред ", продължи водачът на групировката.

По думите ѝ " безпринципните съюзи не водят до положително ", заявявайки още веднъж, че Българска социалистическа партия няма да влиза в диалози с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

И акцентира, че " Възраждане " също не е алтернатива за договаряния.

" Ние сме за това Народното събрание да бъде постоянен, тъй като има значими решения, които би трябвало да се вземат ", посочи Корнелия Нинова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР