Свидетели сме на все по-объркани водачи в Пловдив, пише TrafficNews.

...
Свидетели сме на все по-объркани водачи в Пловдив, пише TrafficNews.
Коментари Харесай

Пловдивчани стават все по-объркани - ето какво правят по булевардите

Свидетели сме на все по-объркани водачи в Пловдив, написа TrafficNews. Не една, а две коли объркаха единствено за ден лентите, в които би трябвало да се движат. Дали от недовиждане, или преднамерено колите сътвориха ужас в придвижването по едни от най-натоварените пътни артерии в града.
В първия случай ван се намуши в неверната лента на ухото, свързващо моста на УХТ и бул. „ Марица-юг”. Човечецът очевидно не е видял знаците, само че въпреки всичко е траял по пътя си. Срещу него обаче се появила кола, само че лидерът й толерантно изчакал объркания си сътрудник и даже му дал път. До случай не се е стигнало, популярност богу.



Във втория случай джип се напъхал в насрещното на бул. „ Руски”. Тук обаче се оказало, че липсва комплициране, а тъкмо противоположното. Пловдивчани от групата I see you KAT настояват, че лидерът преднамерено е нарушил разпоредбите, с цел да влезе в една от уличките. За да не обръща на Търговската гимназия, нашият воин е предпочел риска, само че да спести някой различен метър.

Бързата реакция на останалите участници в придвижването е предотвратила следващата тежка злополука на булеварда.



Подобен случай имаше и преди време. Тогава кола обърка лентите на Чифте баня. Случката се разигра късно вечерта и по случайност не е имало трафик по другояче натоварения бул. „ Цар Борис Трети Обединител”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР