Свидетели сме на пореден етап от политическия театър, в който

...
Свидетели сме на пореден етап от политическия театър, в който
Коментари Харесай

Мира Радева: Уважаваната фигура на Николай Габровски е използвана

Свидетели сме на следващ стадий от политическия спектакъл, в който сме вкарани към този момент много дълго време, съобщи Радева

" Донякъде преглеждам уважаваната фигура на проф. Николай Габровски като употребена ". Това сподели засоциологът Мира Радева за връчения мандат на ГЕРБ-СДС. “Свидетели сме на следващ стадий от политическия спектакъл, в който сме вкарани към този момент много дълго време. Много отегчително и много безконтролно ", съобщи Радева.

“При поръчките, които бяха давани от един месец, е напълно ясно, че няма да се стигне до кабинет - нито с първия, нито с втория мандат. Има някаква напълно нежна вяра за третия - само че и тя ми се коства доста ефимерна ", съобщи тя.

“Най-сигурният белег за това, че няма съгласие е този звук, с който си приказват главните артисти. Продължавам да съм сащисана от метода, по който си разрешават да си приказват тези хора. Имам възприятието, че имаме сериозен цивилизационен проблем. И то, за жал, на висшите етажи, на това, което претендира да е политически хайлайф ", означи тя.

Според нея има деградация на политическите връзки. “Онова, което наричахме етикет, в случай че щете и политическо двуличие, само че въпреки всичко запазваше баланс на връзките, напълно се загуби ", добави социологът.

Мира Радева разяснява, че това е развой, който протича, надхвърлящ границите на България, а международен. “Имам чувството, че е това е общ развой и то международен. Лесно се минават всевъзможни граници на възпитание, даже и това, което виждаме на разменяне на реплики за Шенген ", добави тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР