„Свидетели сме, че тази метла, която върви по министерства и

...
„Свидетели сме, че тази метла, която върви по министерства и
Коментари Харесай

Вице на Нинова кресна заради брутална чистка в ДКК

„ Свидетели сме, че тази метла, която върви по министерства и организации някак си услужливо подминава фрагментите на Има Такъв Народ, което би трябвало да ни довежда до още размишления във връзка с характера и организацията, която беше основана за свалянето на постоянното държавно управление.” Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в ефира България он еър.

“ДКК, „ Кинтекс “ ВМЗ „ Сопот “ - безусловно бяха изтърбушени и сменени бордове и то по един много нахален и жесток метод. Цинично е в миг на рецесия да се усилват бройките на бордовете единствено, с цел да бъде реализирано комфортно болшинство, което да направи промените надолу по веригата.

Не е нещо, което не сме виждали, само че този път е впечатляващ мащаба, арогантността и предварителната подготовка. Защото всичко това става за дни, a да вземем за пример в предходното ръководство първите смени, които бяха направени в бордове се случиха 5 месеца след встъпването в служба на държавното управление “, безапелационен бе Зафиров по отношение на чистката на служебното държавно управление против фрагментите на социалистическата партия, представен от пресцентъра на левицата.

По думите му несъмнено най-горещата тематика сега е тази за енергетиката и метода, по който това се отразява върху нашите сънародници. „ Затова ние предлагаме 4 незабавни ограничения – първата от тях е налагане на мораториум върху цената на газа. Това е мярка, която потвърди своята успеваемост, тъй като февруари месец ние замразихме цената на електрическата енергия и това разреши на милиони наши сънародници да преодолеят тежката зима. Така ще помогнем с изключение на на потребителите и на промишлеността, тъй като газ използват над 28 хиляди компании с повече от 250 хиляди служащи, които образуват близо 82% от Брутният вътрешен продукт. Когато няма стопанска система, няма и по какъв начин да има мощна обществена страна “, заключи заместник-председателят на Българска социалистическа партия за целите на левицата.

„ Втората незабавна мярка е продължение на енергийните помощи за бизнеса, като може да се даде отплата и за газа по модела, както беше направено с цената на електрическата енергия. Зад тези наши хрумвания стои гръбнака на българската стопанска система. Третата мярка е обществена и тя цели да усили кръга на хората получаващи енергийни помощи, както и тяхната стойност да бъде увеличена “, заключи той за останалите ограничения, които Българска социалистическа партия оферират и добави, че последната, само че не и по значение е това, което социалистите приказват още от април месец, а точно възобновяването на договарянията с „ Газпром “ и изрази удивление от обстоятелството, че служебното държавно управление към момента не е подхванало стъпки в тази посока.

„ Според нашите специалисти това е още една стъпка към окончателното очистване на „ Булгаргаз “ и обслужване на непознати ползи. Един елементарен обзор върху кадровите решения демонстрира, че в борда на „ Булгаргаз “ има всичко друго, само че не и хора, които схващат от материята “, безапелационен бе Зафиров по отношение на назначението на Деница Златева за ръководител на Съвета на шефовете на „ Булгаргаз “ и акцентира, че Българска социалистическа партия ще създадат по този начин, че българското общество да разбере, в случай че там се е случвало нещо неправилно.

„ Базата за устойчиво болшинство би трябвало да бъде разграждане на модела ГЕРБ, тъй като за 6 месеца ние направихме много плахи стъпки в тази посока. Нека забележим в този момент служебното държавно управление какво ще направи за 2 месеца, тъй като с изключение на да се занимават с уволнения и смени на бордове, регионални шефове и всичко останало, то е време да стартират работа по премахване на недобрите практики от ръководството на ГЕРБ. Всички партии, които заявяват и работят против този модел биха били наши съдружници, само че за жалост служебния кабинет прави стъпки тъкмо в противоположната посока “, заключи социалистът за резултата от дейностите на служебното държавно управление назначено от Румен Радев.

В умозаключение Атанас Зафиров съобщи, че офанзивите против Българска социалистическа партия ще се отразят консолидиращо на партията, тъй като към този момент нещата са се видели в същинската им светлина. „ Ние постоянно сме се борили за триумф и победа, само че нашите сънародници ще преценяват. Резултатите, които показахме през последните 6 месеца ни разрешават да влезем с гордо вдигната глава в тези избори, тъй като доказахме, че можем да управляваме и да има обществена страна “, приключи той.
ТЕМА преди 21 минути 250 преди 33 минути 467 преди 48 минути 584
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР