Световоизвестната технологична марка ASUS анонсира първия ZenBook Pro лаптоп с

...
Световоизвестната технологична марка ASUS анонсира първия ZenBook Pro лаптоп с
Коментари Харесай

ASUS представи у нас нови иновативни лаптопи

Световоизвестната софтуерна марка ASUS анонсира първия ZenBook Pro преносим компютър с технологията ScreenPad™, която събира тъчпад и екран в едно, нов геймърски преносим компютър, както и своята стратегия за преданост ROG Club

Технологичната компания показа публично в България ASUS ZenBook Pro 15 (UX580) – нов високопроизводителен Windows 10 основан преносим компютър за изобретателни хора, който е първия от серията с футуристичната технология ScreenPad™, геймърският преносим компютър от ново потомство ROG Strix SCAR II, както и своята стратегия за преданост ROG Club.
Какво е ScreenPad™
ScreenPad™ е иновация, основана от ASUS, която комбинира по образован метод тъчпад с висока резолюция и пълноцветен екран, сензитивен на допиране. По този метод технологията трансформира напълно метода по който потребителите работят и употребяват своя преносим компютър. Тя предлага нови благоприятни условия за работа, както с Windows приложения, по този начин и със особено създадени стратегии, наречени ScreenPad™ приложения. Освен това ScreenPad™ предстои на цялостно персонализиране, позволявайки на потребителите да го настроят съгласно личните си желания.
ASUS ZenBook Pro 15
Новият модел продължава наследството на семейството ZenBook Pro, предлагайки най-хубавата продуктивност в своя клас в тънка, лека и извънредно елегантна опаковка. Той е предопределен за професионални художници, дизайнери, програмисти, други основатели на наличие, които се вълнуват от новите технологии и бизнес консуматори. Оборудван е с последното 8-мо потомство Intel Core i9 процесори с до 16GB RAM памет, гейминг клас NVIDIA® обособена видеокарта и най-бързите PCIe® 3.0 x4 SSD устройства за предпазване на данни, ZenBook Pro е планиран да се оправи с най-взискателните задания с лекост. Комуникационните функционалности включват високоскоростната 802.11ac Wi-Fi технология, USB-C с Thunderbolt™ 3, USB 3.1 Gen 1 Type-A и общоприет HDMI излаз.
ASUS ROG STRIXSCAR II (GL504)
ROG Strix SCAR II е напълно нова версия на сполучливия гейминг преносим компютър за електронни спортове, усъвършенстван особено за FPS игри (First Person Shooter – шутър от първо лице). Иновативният му дизайн включва две контрастиращи текстури, които дружно образуват функционална диагонална линия на капака, нова маркировка върху клавиатурата наподобяваща кевлар, предна светеща лента с Aura Sync и доста благоприятни условия за персонализиране.
ROG Strix SCAR II е оборудван с първия в света 144-херцов, теснорамков екран със супербързо време за реакция от 3ms на gray-to-gray (GTG), HyperStrike Pro гейминг клавиатура за акуратен надзор и HyperCool Pro технология за изстудяване на високопроизводителните централен и графичен процесори. Това е първият в света преносим компютър, който се характеризира с многоантенна технология за безпроблемна Wi-Fi връзка.
ASUS ROG Club
ASUS разгласи публично и старта на своята стратегия за преданост ROG Club в България. С нея компанията, която е водач при геймърските преносими компютри, основава същинска общественост към своята известна марка за гейм артикули ROG. В извънредния клуб може да влезе всеки, който си закупи гейм преносим компютър от тази продуктова фамилия, а присъединяване му дава стойностни дарове, опция да натрупа точки, да тества най-новите преносими компютри ROG, незабавно откакто бъдат налични на локалния пазар, да взе участие в шампионати и други събития, проведени от ASUS, в това число и в такива, налични единствено за членовете на клуба, както и да получава разнородни награди.
ASUS показа пред българската аудитория и своята промоция за крайните консуматори, с която компанията ще даде стойностни дарове под формата на програмен продукт и известни видеоигри на всеки клиент, който закупи преносим компютър на ASUS с новите процесори на Intel. Предложението ще бъде годно до края на септември, като според от цената на процесора цените на подаръците ще варират сред 70 и 135 евро. Повече информация за самодейността е налична на адрес: https://www.asusplus.bg/bg/gift/.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР