Световното по футбол е в историята и вече ни вълнува

...
Световното по футбол е в историята и вече ни вълнува
Коментари Харесай

Плеймейтки с открит урок - как се вкарва дузпа

Световното по футбол е в историята и към този момент ни вълнува единствено, до какъв брой нашите градове разсънват асоциации за международни мегаполиси във футболните ни величия. Време е и да се срещнем с новия брой на сп. Playboy, а това несъмнено постоянно е съпроводено с нещо охолно, шумно и горещо.

След броени дни, незабавно щом Мъжката Библия излезе от щемпел, пареща и екзотична идва към София. Все още не е ясно дали ще почетем новия брой по френски, само че сигурно ще има дузпи, автоголове и доста Нюйоркски изискан. Арена на футболните пристрастености несъмнено ще бъде Bedroom Premium Club Sofia, където на 12 октомври, в 23.00 часа ще се организира мач-реванш, носещ предизвикателното име PlayBalls.

Под прожекторите ще се разходят титулярките Анна-Мария Чернева, Ива Николова и Петя Димитрова. На сцената ще заблести и най-новото украшение в сбирката на Playboy – настоящата носителка на купата Playmate Of The Year 2018 Жанета Осипова. В най-възбуждащата футболна среща ще „ поиграят “ още първата подгласничка на тазгодишната кралица на сексапила – неустоимата Дениз Хайрула и участничката в Playmate 2017 Жанета Илиева.

Изкусителните плеймейтки са подготвили една съвременна интерпретация на „ цар футбол “ и въпреки, че не сме пророци знаем, че за това празненство ще се приказва най-малко, като за автогол на постоянно дерби. От щаба на хубавиците отхвърлят да подскажат дали шоуто ще включва рухване за дузпи, осъществяване на директен свободен удар и дали се възнамерява продължение на постоянното време.

Може би за планирани резултати би трябвало да се обърнем към Валери Божинов… Ще ви издадем единствено, че списание Playboy е подготвило следващата си разтърсваща корица с една от най-емблематичните си плеймейтки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР