Световното първенство за Никола Калинич приключи. Нападателят на Милан“ бе

...
Световното първенство за Никола Калинич приключи. Нападателят на Милан“ бе
Коментари Харесай

Селекционерът на Хърватия обясни за скандала с Калинич

Световното състезание за Никола Калинич завърши. Нападателят на „ Милан “ бе освободен от лагера на Хърватия два дни след триумфа над Нигерия с 2:0. Причината за крайното решение на селекционера Златко Далич е отвод на играча да влезе в заключителните минути на срещата с африканците. Таранът се обосновал с болки в гърба, само че съгласно пресата в страната става въпрос за протест. Освен това Далич и Калинич имали проблем в връзката, защото играчът не е удовлетворен от статута си на запаса.

“Имам потребност от футболисти, подготвени за игра, а той не е – изясни наставникът на специфична за задачата конференция. – Калинич на три пъти отхвърли да играе за Хърватия. Първият път това бе в другарската среща с Бразилия (0:2), а по-късно и на една от тренировките тук в Русия. Приех го умерено и взех решение, че е по-добре да се прибере у дома. “

Часове, откакто Калинич напусна лагера на „ шахматистите “ и се прибра в Сплит, стана ясно, че „ Уест Хем “ демонстрира интерес към снажния футболист. „ Чуковете “ стягат мощна селекция за новия сезон, откакто последната акция бе разочароваща.
Още по тематиката: Хърватия счупи прокобата
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР