Световното първенство в Катар ще премине без обявената за най-гореща

...
Световното първенство в Катар ще премине без обявената за най-гореща
Коментари Харесай

Най-горещата фенка от Мондиал 2018 няма да пътува до Катар

Световното състезание в Катар ще премине без оповестената за " най-гореща фенка " от предходния Мондиал Наталия Немчинова. Популярната порноактриса няма да пътува до арабската страна поради рестрикциите към Русия, твърди " Дейли Стар ". Освен това нейните любимци бяха отстранени от баражите за класиране най-големия футболен конгрес поради войната в Украйна. Самата тя е признала, че е разочарована от това и макар любовта си към футбола ще гледа мачовете от международното единствено по малкия екран.

Немчинова доби страхотна известност преди 4 години, когато се появяваше на трибуните в нищожно облекло. Това стана за първи път на мача на Русия против Саудитска Арабия, което втрещи арабския свят. Затова и на сегашния шампионат разголените последователки не се позволяват нито на стадиона, нито на обществените места из Доха.

Наталия е позната и от филмите за възрастни, където постоянно взе участие в суингърски празненства и оргии. Появявала се е чисто гола и в съветския " Максим ".

" Станах суперфен на футбола след Евро 2012 в Полша ", признава русокоската. А оттогава до в този момент шампионата в Катар ще бъде първото, което тя ще пропусне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР