Световното първенство по футбол в Русия е привлякло интереса не

...
Световното първенство по футбол в Русия е привлякло интереса не
Коментари Харесай

Шок на Световното в Русия! Извънземните помогнали на Мексико да надвие Германия

Световното състезание по футбол в Русия е привлякло интереса освен на върлите почитатели на спорта, а и на уфолозите.

На 17 юни на московския стадион " Лужники " националният тим на Мексико ненадейно победи отбора на Германия с 1:0. Това бе цялостна изненада за милионите футболни почитатели. Още по-неочаквано стана това, че германците, най-вероятно на смешка, упрекнаха за загубата си представители на извънземна цивилизация, написа Езорейтер.
На записа по-долу може да се види за какво те по този начин приказват. Работата е там, че по време на мача някои почитатели внезапно видяха над стадиона НЛО. Тъмният кръговиден обект висеше във въздуха, като че ли наблюдаваше мача. Дори на другите планети има почитатели на футбола, пишат в мрежата възторжените мексиканци, които одобриха появяването на НЛО като спомагателна премия за своята победа.

Пришълците са помогнали на мексиканците, означават на собствен ред немските почитатели. Всеки знае, че за извънземните не е проблем да влияят върху съзнанието на едни или други играчи и на процедура да решат изхода от дуела. Само не е ясно, за какво те са помогнали точно на мексиканците.



Скептиците допускат, че става дума за някаква структура на стадиона или дрон с камера, снимащ мача от птичи взор. И с тях би било мъчно да се спори. Все отново извънземните не са се намесвали в редица доста по-значими конфликти, даже с използването на съществени оръжия, а тук става дума единствено за футбол...

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР