Световното първенство по футбол през 2018-а година в Русия ще

...
Световното първенство по футбол през 2018-а година в Русия ще
Коментари Харесай

Легендата Роналдо: Време е Бразилия отново да е Световен шампион

Световното състезание по футбол през 2018-а година в Русия ще бъде един специфичен шампионат и е задължен да бъде подобен, съобщи бразилската футболна икона Роналдо пред публицисти в Москва.
Двукратният международен първенец и някогашен нападател на Милан, Интер и Реал (Мадрид) ще взе участие в церемонията по откриването на Световното състезание дружно с Роби Уилямс и локалната звезда Аида Гарифулина на 14-и юни. Очаквано, на Роналдо му е подсказано да не скъпи суперлативите за организацията на Русия.

Even after everything Ronaldo went through, he still managed to help his country become world champions. pic.twitter.com/bFD6KShtQX
— Brazil Football (@BrazilEdition) June 12, 2018 " Световното състезание е необикновен шампионат, специфичен. Това е най-силният футболен шампионат в света. Най-добрите треньори, състезатели и тимове, както и най-мощните агитки, ще дойдат в Русия. " Да спечелиш Световното състезание, по-късно ти носи изключително възприятие, което не може да се съпостави с нищо друго. И към този момент считам, че Мондиалът в Русия ще бъде особено състезание. Тук има страхотни хора, които ще напарвят шампионата такова, счита още Роналдо.

Според Феномена, любимците от първа линия за купата все още са Бразилия, Испания и Германия. " Въпреки че едно Световно състезание постоянно е сложен, комплициран шампионат, също по този начин има и тимове като Франция и Аржентина. Те не трябва да се изключват от сметките. Но се надявам, че бразилците най-сетне ще завоюват купата. Мина много време от последното ни отличие през 2002-а година е е време да вдигнем още веднъж трофея.
Церемонията по откриването ще бъде на стадион Лужники в Москва и ще стартира час и половина преди първата среща от шампионата сред домакините от Русия и Саудитска Арабия. Мондиал 2018 1 кръг, неделя 17 юни  Бразилия 21:00  Швейцария
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР