Световнопризнатите носителки на ГРАМИ и музикални феномени Били Айлиш и

...
Световнопризнатите носителки на ГРАМИ и музикални феномени Били Айлиш и
Коментари Харесай

Били Айлиш в пръв съвместен проект с Rosalía

Световнопризнатите носителки на ГРАМИ и музикални явления Били Айлиш и Rosalía сплотяват сили в първото си взаимно парче - ‘Lo Vas A Olvidar’.

Зашеметяващата нова колаборация към този момент е налична за стрийминг и събаряне във всички цифрови платформи в целия свят и беше тийзната по-рано предходната седмица в формалния филмов откъс на хитовото шоу на HBO – EUPHORIA, и идния епизод от него - “Part 2: Jules”, който беше излъчен на 24-ти януари. Музикалното видео е режисирано от носителя на Оскар® - Nabil, и е с присъединяване на двете ексцентрични изпълнителки - Били Айлиш и Rosalía.

Били Айлиш, 19-годишният поп феномен, продължава ГРАМИ историята си от 2020 година с 4 нови номинации за 63-те Годишни Музикални Награди (2021). Били Айлиш е номинирана в 3 категории с високооценения си от критиците сингъл ‘everything i wanted’ (Песен на годината, Запис на годината, Най-добро поп-соло изпълнение), и в 1 категория с музикалната тематика към идния нов филм за James Bond - ‘No Time To Die’ (Най-добра ария за образна медия).

63-те Годишни награди ГРАМИ ще бъдат излъчени онлайн по CBS на 14-март.

Следващия месец е международната премиера на дълго чакания документален филм “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry.” Режисьор на лентата е R.J. Cutler, и филмът ще тръгне в кината от NEON и в Apple TV+ на 26-ти февруари, 2021 година Вижте филмовия откъс:



Били Айлиш разгласи, че издава първата си персонална книга със фотоси. BILLIE EILISH ще излезе на 11-ти май.

Докато Rosalía прекарва по-голямата част от последната година, потопена в креативен развой на основаване и записване на нетърпеливо упования си идващ албум, тя изпрати 2020 година по запаметяващ се метод с водещи позиции измежду носителите на латино ГРАМИ за 2-ра поредна година, участвайки в хитови планове на Travis Scott, Bad Bunny и The Weeknd, и заблестявайки като първия испански актьор на корицата на сп. VOGUE в Съединени американски щати. Миналата седмица Rolling Stone дефинираха идния ѝ дългосвирещ албум като “Един от най-очакваните албуми на 2021.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР