Световноизвестното списание Тайм за пореден път разбуни духовете с корицата

...
Световноизвестното списание Тайм за пореден път разбуни духовете с корицата
Коментари Харесай

„Тайм” с провокативна корица: На кого вярвате?

Световноизвестното списание „ Тайм ” за следващ път разбуни духовете с корицата на идния си брой, оповестява bTV.

На нея можем да забележим колаж от лицата на съветския президент Владимир Путин и американският му сътрудник Доналд Тръмп. Това изображение препраща към големия скандал, който американският президент стартира с изявлението си след срещата с Путин в Хелзинки.

„ На кого вярвате? Това е елементарен въпрос, който беше заложен на президента Тръмп от публицист в Хелзинки. В този миг той можеше да опровергае думите на своя дълготраен зложелател Русия, само че вместо това Тръмп отговори: „ Имам религия и в двете страни ”, пишат от „ Тайм ” в материала към представянето на корицата.

„ Основателите на Съединените щати са дали на бъдещите президенти единствено няколко значими указания, събрани в Конституцията. Преди да встъпи в служба, президентът на Щатите би трябвало да се закълне да опази и отбрани Конституцията ни и съзнателно да извършва отговорностите си ”, показват от „ Тайм ”.

Според тях точно това е бил моментът, в който Тръмп е трябвало да застане зад клетвите си.

„ Когато държавен глава не има вяра на личните си разследващи служби, това е голям проблем за страната, в която се случва ”, показва пенсионираният военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Владимир Рубанов пред изданието.

Новият брой на „ Тайм ” би трябвало да излезе на 30 юли.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР