Световноизвестният уфолог Скот Уоринг наскоро направи изявление, че на планетарната

...
Световноизвестният уфолог Скот Уоринг наскоро направи изявление, че на планетарната
Коментари Харесай

На Венера беше открита огромна сграда: Експерт предостави снимки на находката

Световноизвестният уфолог Скот Уоринг неотдавна направи изказване, че на планетарната карта на Венера той е съумял да открие някои структури с голям размер.

Изследователят е убеден, че структурата е с диаметър към 8 километра. Освен това Скот Уоринг насочи вниманието на потребителите към обстоятелството, че за мнозина Венера се смята за същинския дом на извънземните. За това приказват някои извънземни контакти.



Наличието на голяма конструкция на Венера, втората планета от Слънцето, може да значи, че тя участва или в миналото там е имало живот. Също по този начин, уфологът е изцяло сигурен, че се намира доста надълбоко под повърхността на планетата. В същото време откритият обект е просто нищожен връх на някаква голяма конструкция, която е скрита в недрата на Венера.

Астрономите от десетилетия се питат дали съществува живот на Венера. По-рано тази година съветски експерт разгласи, че сондата Венера 13, изстреляна през 1981 година, е съумяла да улови някои „ странни придвижвания “ непосредствено на повърхността на планетата. Снимките, предоставени от руската сонда, бяха употребявани като доказателство за това, както и за материал за по-нататъшни проучвания.

На една от фотосите ученият съумял да види чудноват обект до сондата за кацане, който доста приличал на рак. На друга фотография този загадъчен „ рак “ необичайно се появил малко в профил. Не било допустимо да се откри какво е в действителност. Следователно съществуването на живот на Венера към момента е под въпрос и продължава да занимава учени от цялостен ​​свят.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР