Световноизвестният тенор Андреа Бочели обяви, че ще дари кръвна плазма,

...
Световноизвестният тенор Андреа Бочели обяви, че ще дари кръвна плазма,
Коментари Харесай

Андреа Бочели се разболял от коронавирус

Световноизвестният тенор Андреа Бочели разгласи, че ще подари кръвна плазма, тъй като също е бил инфектиран с ковид и се е излекувал. Певецът отиде в лабораторията на болничното заведение в Пиза, с цел да даде кръв, която да се употребява за научни проучвания. Бочели сподели, че е бил без признаци на болестта и схванал, че е инфектиран, след тест на 10 март.

Заразени били и жена му и двете му деца, които също ще дарят кръвна плазма. На 13 април Бочели пя на празния площад пред миланската катедрала и концертът му беше гледан от 2,7 млн. фенове по света.

Междувременно италиански академик разгласи, че COVID-19 към този момент губи силата си и в този момент е по-малко нападателен. Проф. Арналдо Карузо, ръководител на Дружеството по вирусология, разгласи пред италианските медии, че става въпрос за коренен завой в развиването на вируса след месеците на жертви, инфектирани и интензивни лечения. Новината за изгубената мощност на вируса идва малко откакто в лабораторията по микробиология в болничното заведение на Бреша беше изолиран вид на Sars-CoV-2, който е извънредно по-слаб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР