Световноизвестният музикант и композитор Горан Брегович ще представи тази вечер

...
Световноизвестният музикант и композитор Горан Брегович ще представи тази вечер
Коментари Харесай

Горан Брегович подарява диск на почитателите си преди концерта в София

Световноизвестният музикант и композитор Горан Брегович ще показа довечера в " Арена Армеец " новия си театър " Три писма от Сараево " дружно с 46 музиканти от Софийската филхармония и своя Оркестър за сватби и погребения, оповестяват уредниците.

София
  Горан Брегович и Горан Брегович и "Биело Дугме " в София
Броени часове ни разделят до концерта на Горан Брегович и Биело Дугме в София. Тази вечер те ще раздрусат "Арена Армеец " с грандиозно шоу!Входовете на за...

Непосредствено преди да влязат в залата, гостите на концерта ще получат специфичен подарък - Three Letters Live CD, което включва въздействащи лайв осъществявания от едноименния театър. Дискът ще бъде раздаван гратис против възложен билет на входа при чекиране.

Началото е в 20.00 часа, a входовете на " Арена Армеец " ще бъдат отворени в 18.30 ч. Всички, купили билети за секторите на терен, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, а за трибуните - през вход В. Паркингът е разполагаем на посетителите до привършване на местата.

Деца до 18 година се позволяват единствено с компаньон и декларация в два екземпляра, която може да се изтегли от уеб страницата на Eventim. Пълнолетен компаньон е всеки родител, аставник или различен човек, който поставя грижи за детето и има постоянен билет.

Забранено е влизането в залата с храни и питиета, видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, остри и рискови предмети, като ножове, чадъри и т. н., стъклени бутилки, портативно лазерно съоръжение, пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични субстанции също е неразрешено. Посетители с несъответстващо държание няма да бъдат допускани и няма да им бъде върната цената на билета, предизвестяват от екипа.
 Кръстиха аероплан на Горан Брегович Кръстиха аероплан на Горан Брегович
Един от самолетите от флота на Ер Сърбия получи името на музиканта и създател на рок групата Биело дугме Горан Брегович, съобщи Танюг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР