Световноизвестният изпълнител Майкъл Бубле идва в България. Канадската звезда ще

...
Световноизвестният изпълнител Майкъл Бубле идва в България. Канадската звезда ще
Коментари Харесай

Майкъл Бубле идва семейно в България

Световноизвестният реализатор Майкъл Бубле идва в България. Канадската звезда ще дойде за първи път в София, дружно с жена си и децата си, научи HotArena .

Той ще изнесе за първи път концерт в България, а ще го съпровождат брачната половинка му Лусиана и децата им—Ноа Елиас и 7-месечното бебе Вида.

Носителят на четири награди „ Грами ” ще изнесе концерт на 14 септември. Специално за него зала „ Арена Армеец ” е с стеснен капацитет—едва 10 000 места и то седящи, написа „ Телеграф ”.

Цените на билетите са сред 140 и 280 лева Това е първият концерт на Бубле за европейското му турне, което стартира точно от София.

През февруари Майкъл започва международно турне, което минава през Северна Америка и Канада. То завършва в Квебек на 3 август.

На 14 септември изпълнителят ще пее в София, а по-късно в Загреб, Полша, Германия, Дания, Испания, Италия и други европейски страни.

През 2016 година Бубле се отдръпна от дейна кариера, откакто бе оповестено, че синът му Ноа има рак на черния дроб. Ужасяващата диагноза унищожи родителите му, които оповестиха, че се отдръпват, с цел да се погрижат за детето си.

Малчуганът обаче мина сполучливо лекуването си и към този момент добре, като последните проучвания не демонстрират и диря от болестта.

„ Семейството ми, с любовта, която ми дава, основава и моята ризница за пред другите. Така е през целия ми живот и кариера, без значение по кое време и какъв брой сполучлив съм бил ”, споделя артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР