Световноизвестният графити майстор Насимо завършва най-новия си проект в България.

...
Световноизвестният графити майстор Насимо завършва най-новия си проект в България.
Коментари Харесай

Прегръдка от големия художник Насимо в КвАРТал фестивал

Световноизвестният графити занаятчия Насимо приключва най-новия си план в България. Това се случва по време на тазгодишното издание " КвАРТал фестивал ", който започва през днешния ден. В КвАРТала, непокътнат за изкуство и просвета в София, Боряна Черганова ни срещна с огромния художник с прегръдка.

Посланието на Станислав Трифонов - Насимо посредством тази негова творба е да обърнем повече внимание на същински скъпите неща в живота, на човешките взаимоотношения, тъй като те са най-ценната обменна валута, с която разполагаме.

" Искаме да покажем обмяната на предишното и бъдещето в сегашното с прегръдката ", означи актьорът.

Всеки може да се снима и да изпраща фотографията си в инстаграм, фотосите, изпратени с #thehugkvartalnasimo, ще бъдат оповестени и най-хубавата ще бъде отличена с принт на Насимо. Графити планът се намира на ул. " Бачо Киро " в София.

" КвАРТал фестивал " се организира по улиците сред бул. " Мария Луиза ", бул. " Дондуков ", бул. " Васил Левски " и бул. " Сливница ". Мартина Стефанова описа за феновете на Сутрешен блок какво да чакат от фестивала, който стартира през днешния ден и ще продължи през уикенда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР