Световноизвестният диджей Авичи почина на 28 г. Ето защо е

...
Световноизвестният диджей Авичи почина на 28 г. Ето защо е
Коментари Харесай

Световноизвестни диджеи разкриха рисковете на професията

Световноизвестният диджей Авичи умря на 28 година Ето за какво е умрял Авичи

Животът на пътуващия актьор наподобява като фантазия: ходите на нови и екзотични места, освен това платени, с цел да изпълнявате мечтаната работа на живота си, заставате на сцената, възхищавайки се на хората, които идват с цел да ви кажат какъв брой сте страхотни, само че всичкия този блестящ живот ти предлага и обилие от алкохол и опиати, към които бързо можете да се пристрастите.

Но има и задънена улица, която се крие зад тези Instagram фотоси на частни джетове и първокласни хотелски басейни. Изолация, неточен сън, дълги седмици, даже месеци, надалеч от приятелите и околните ви, бурни върхове и спадове в кариерата и присъщите на специалността настойчиво пиянство и приемане на опиати, написа RavetogetherBG.

Всичко това оказва напън върху психологичното здраве на пътуващите актьори. През миналата година от ден на ден от тях започнаха да споделят за това, по какъв начин фантазията им ги е довела до някои тъмни места.

Avicii се отдръпна от денс музиката на 26-годишна възраст, като се отклони от прелестни доходоносни покупко-продажби за осъществявания и кариера, която беше в своя напредък. Пет години пътувания и тежко пиянство към този момент бяха довели шведската звезда до болница два пъти.

Легендата на Ню Йоркската хаус музика – Erick Morillo също по този начин неотдавна разкри, че животът му се е трансформирал в серпантина по пътя надолу, когато кариерата му се срина, а последвалата му взаимозависимост от приложимост на кетамин съвсем му коства ръката.

Пионерът на Дъбстепа Benga преди малко се завърна от две годишна отмора, откакто е бил диагностициран със шизофрения и биполярно разстройство, провокирано от години тежки турнета и взимане на опиати.

Продуцентът на Firebrand Deadmau5 разкри личната си борба с „ депресивните проблеми “ в края на предходната година; даже и неудържимият техно крал Carl Cox сподели, че ще забави турнето си през идната година, тъй като се опасява, че ще «изгори». Cox отхвърля да пие алкохол,да взема опиати и да пуши, след 14-годишно страдалчество, само че даже и изтрезнял и здрав, той не може да се оправи с неналичието на сън и непрестанно изменящите се часови зони, които идват с интернационалните турнета.

Да бъдеш сполучлив DJ и продуцент би трябвало да бъде една от най-мечтаните специалности в света … Така че, за какво толкоз доста изявени актьори изгарят по подобен зрелищен метод?

60% от интервюираните музиканти от английската благотворителна организация Help Musicians обявиха, че са претърпели меланхолия …

Академичните проучвания демонстрират, че работата в изкуството може да упражни напън върху психическото здраве на всеки. Университетът Виктория изложи миналогодишния отчет, в който се свързва разпространяването на проблемите на психологичното здраве измежду експертите в областта на изкуството с ниско възнаграждение, дълги часове и несигурни условия на труд. А 60% от интервюираните от благотворителните организации в Обединеното кралство музиканти споделиха, че са претърпели депресия; антисоциално работно време, парични проблеми, нередовна работа и турнета. Но даже и тези, които са с високо равнище на триумф, са изложени на риск от проблеми с депресията. Лишаване от сън, изолираност по пътя и дълги месеци надалеч от поддръжката на фамилията и приятелите, конкурентен и сериозен кръг от връстници, интернет злобари и работа, характеризираща се с високи върхове и ниски спадове: всичко това може да работи дружно, с цел да направи живота трагичен даже и за най-успешния актьор. Всичко това най-вероятно е и в композиция с бързо хранене, липса на физически извършения и прекомерно доста пиянство и приемане на опиати.

Броманската звезда Lousiahhh знае всичко за жертвите, които могат да се дадат на турнетата и празненствата. Тя е била трезвена повече от десетилетие, само че даже и да живее здравословно, тя към момента изпитва напрежението на дългите, самотни седмици по пътя – изключително когато обикаля независимо или в страни, където не приказва езика и диалозите по пътя са сложни.

„ Колкото и да сте мощни, малко хора могат да устоят на изкушенията които предлага този свят. Понякога се усещам неспокойна, когато съм трезвена, сякаш съм напълно на друга вълна с хората с които поддържам връзка, до момента в който стигна до клуба и всички са пияни или надрусани, а не на една и съща дължина на вълната, каквато съм аз и това ми се коства в действителност неловко, разбирам, че алкохолът е добър вид да разпуснеш, даже и да не си безусловно пияч и с него можеш да влезеш в зоната на комфорт с всички останали. “

„ Никога не бих могла да направя тази част от кариерата си, без да съм трезвена “, прибавя Louisahhh. „ Моите срещи, свързани с опиатите и алкохола, ме заведоха на място, което беше доста малко и доста бързо. Животът ми преминаваше в радиус от пет блока сред жилището ми и жилището на моя търговец. ”

Италианската bass звезда Crookers също знае какво е да си в примамката на тежкото празненство и да се забавлява, с цел да е в крайник с всички останали.

„ Когато започнах да обикалям доста, обичах да се напивам и да дремя по 30 минути на нощ, до момента в който се забавлявах със инцидентни девойки “, сподели той. „ Никога не съм опитвал опиати, само че единственото нещо, което си спомнях, беше, че се усещах болнаво в продължение на няколко години. Да се разсънвам всеки ден с махмурлук и да отида на ново летище не беше толкоз занимателно и готино и по-късно започвах да пущам и „ да пия, с цел да стана по-добре “, което не беше занимателно. Спомням си един от околните ми другари, който ми споделяше: „ Dude… You look like shit! “

Crookers в последна сметка трябваше да спре пиенето и да прави извършения на негово място, адаптирайки се към нов метод на живот „ по-близо до метода, по който един състезател ще обиколи света, а не един клубен DJ “

„ Знаех, че в случай че продължавах с този вманиачен живот, щях да се изгубя доста бързо и тогава щеше да е по-трудно да се оправя “, споделя той. „ Забелязах, че като цяло откакто започнах да се грижа за себе си повече, турнето стана по-лесно и душевен по-устойчиво от преди. “

„ Това е вманиачен живот през цялото време и мисля, че не е за всеки, изцяло разбирам за какво хората напущат или развиват умствени проблеми “, сподели Crookers. „ Знам доста диджеи, които са депресирани. Тези момчета страдат от лудата природа на „ турне живота “ и ще продължат да го вършат по този начин или другояче, тъй като те се нуждаят от него, обичат го и това е належащо за тях. “

Това не значи, че е невероятно да живееш като Rolling Stone и да продължиш да вървиш на едно място – има доста огромни актьори, някои от тях са към 50-тте и към момента пускат всяка вечер и стартират и приключват всяко шоу с доста сила. Но в никакъв случай не е ненужно да сте наясно с компликациите в метода на живот на пътуващите актьори (дори и това единствено да ви накара да се почувствате по-добре за работата си с мръсния офис).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР