Световноизвестната спортна телевизия Eurosport обяви своя избор за Топ 10

...
Световноизвестната спортна телевизия Eurosport обяви своя избор за Топ 10
Коментари Харесай

Огромно признание: Eurosport избра два мача на Гришо в Топ 10 за 2021 година

Световноизвестната спортна телевизия Eurosport разгласи своя избор за Топ 10 на най-интересните мачове в през календарата 2021 година. Под №9 и №8 са класирани две срещи на нашия - против Каспер Рууд и против Александър Зверев!

(3.10. Сан Диего, 1/2-финал) Григор Димитров - Каспер Рууд 1:2 (6-4, 4-6, 6-4)
" Време за шоу в Сан Диего. Турнирът в Калифорния не е измежду най-престижните в календара, само че той имаше привилегията да посрещне един от най-фантастичните мачове през годината. Полуфиналът сред Каспер Рууд и Григор Димитров предложи галактически тенис в българо-норвежки сос. Първият сет бе цяло знамение. Въпреки ранен пробив скандинавецът го завоюва с 6:4 и може би в никакъв случай не е играл по-добър тенис, в сравнение с тогава. Целият мач си коства да се види още веднъж, още повече, че и Димитров игра чудесно в онази калифорнийска вечер ".
(4.11. Париж, 1/8-финал) Григор Димитров - Александър Зверев 1:2 (7-6, 6-7, 6-3)
" Напрежение, наелектризирана атмосфера и ужасно качество на тениса! Коктейлът, който сервираха Александър Зверев и Григор Димитров в Берси, беше взривоопасен. Публиката беше въодушевена от българина, който пък бе въодушевен от полуфинала си в Индиан Уелс, и избра бързо своя лагер. Към това се прибавя и дребен провокативен жест на олимпийския първенец от Германия при спечелването на първия сет, което напълно промени атмосферата. Зверев пропусна два мачбола във втория сет, а по-късно избави 6 точки за пробив при започване на третия сет и завоюва последните 4 гейма ".
* Под №1 в класацията е определен конфликтът сред Рафаел Надал и Стефанос Циципас на финала в Барселона, който приключи с триумф за Матадора - 6-4, 6-7, 7-5!
По-рано през днешния ден стана ясно, че , който ще се организира броени дни след края на Australian Open!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР