Световноизвестната певица и актриса Лейди Гага наскоро бе засечена по

...
Световноизвестната певица и актриса Лейди Гага наскоро бе засечена по
Коментари Харесай

Защо Лейди Гага отново смени визията си

Световноизвестната певица и актриса Лейди Гага неотдавна бе засечена по улиците на Рим в неразпознаваем тип. Освен че е сменила цвета на косата си и към този момент е брюнетка, тя е снимана да се разхожда по улиците на италианската столица с леопардова рокля и високи токчета, написа HarpersBazaar.

На последната си обществена изява, на полагането на клетвата на Джо Байдън, Гага беше платинено руса, а в този момент е с мрачно кестенява коса и припомня на Али, основната героиня от кино лентата “Роди се звезда ", в който тя сподели извънреден актьорски гений. Само преди няколко месеца пък актрисата имаше розова коса.

Известна с екстравагантните си фешън комбинации, Гага носеше елегантна необятна рокля с леопардов принт и слънчеви очила в Рим и единствено малко на брой можеха да я разпознаят.

New Photos: Lady Gaga arrives at her hotel in Rome, Italy (Feb. 25)

More photos:
— GAGAIMAGES (@gagaimages)
Според E!News Гага е в Италия, с цел да снима кино лентата “Gucci ". Тя ще претвори Патриша Реагани, някогашната брачна половинка на Маурицио Гучи, италианския фешън магнат, основател на едноименната марка. Тя прекарва 18 години в пандиза за наемане на палач, който да убие някогашния ѝ брачен партньор през 1995 година

Предстоящият фешън филм е режисиран от Ридли Скот, а в него вземат участие още Джаред Лето, Ал Пачино и Адам Шофьор. Сценарият е основан на книгата „ Къщата на Гучи: сензационна история за убийството, лудостта, блясъка и алчността “ от авторката Сара Гей Форден.

Този филм ще означи завръщането на Гага на огромен екран, след зашеметяващата ѝ основна роля в лентата " Родо се звезда " (A Star Is Born) през 2019 година

Oscar winner Lady Gaga debuts brunette hair ahead of filming for Ridley Scott's GUCCI set to start production in Italy soon.
— Film Updates (@TheFilmUpdates)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР