Световноизвестната пауър метъл група Сабатон“ се похвали с посещението си

...
Световноизвестната пауър метъл група Сабатон“ се похвали с посещението си
Коментари Харесай

Sabaton яхнаха танк във Велико Търново

Световноизвестната пауър метъл група „ Сабатон “ се похвали с визитата си в Националния боен университет. В изявление пред известния ютъбър Инди Нейдел басистът на групата Пар Сюндстрьом не скри очарованието си от видяното във Велико Търново.

Пред него той споделя по какъв начин началникът на НВУ бригаден военачалник Иван Маламов е поканил групата във Велико Търново, откакто станал почитател на тяхната музика. Басистът споделя усещанията си от Националния боен университет и не пести суперлативи за курсантите, заяви „ Борба ”.

„ Когато излязохме от църквата, тъкмо против нас бяха бойците. Започнахме да се чудим какво става, стартира да звучи песента „ Долината на гибелта “, а по-късно започва и шоу-демонстрация на борби, разбиваха плочи, изглеждаше ужасно “, споделя Пар Сюндстрьом и разяснява, че демонстриращите са взели участие в „ България търси гений “ и са се класирали на второ място. 

След което споделя, че групата е давала подписи на доста почитатели измежду курсантите, които се оказали от разнообразни краища на България.

Сюндстрьом се похвали и с това, че момчетата са се возили на танк и са стреляли с същинско оръжие на полигона. Групата е правила и видео по какъв начин се возят във боен камион.  Те са снимали и демонстрацията на тима по ръкопашен пердах на ВТУ, която беше излъчена и като декор на диалога.

Накрая басистът сподели и огромна стомна с ракия, която е взел за спомен от България и дефинира прекарването във Велико Търново като „ най-хубавият ден “.

Момчетата от групата бяха във Велико Търново през лятото и имаха плътна стратегия в Националния боен университет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР