Световноизвестната марка Dior вече има свой нов посланик, когото дори

...
Световноизвестната марка Dior вече има свой нов посланик, когото дори
Коментари Харесай

Вижте порасналия внук на Грейс Кели, който е моряк, модел и женен за най-стилната кралска особа в Европа

Световноизвестната марка Dior към този момент има собствен нов дипломат, който даже не трябваше да търси в далечни страни. И въпреки всичко, този избор по никакъв начин не е инцидентен!

Представяме ви Пиер Казираги - дребният наследник на принцесата на Монако, внук на американската актриса Грейс Кели.
 image2_16x9.png Сезонът на Везните внася баланс и естетика в връзките ни: какво да чака всяка зодия На фокус
Освен че кралското семейство от Монако живо се интересува от мода (сестрата на Пиер е дипломат на Шанел, а братовчедка му Полин Дюкре има лична фешън линия), самата Грейс Кели неведнъж показва увлечението си съответно към Dior, появявайки се постоянно с облекла на марката, в това число на празненството по случай годежа си през 1956-та. Леля ѝ - принцеса Стефани, работи като стажант за Dior през 80-те години на предишния век.

Самият Пиер се появява на публични събития с костюм и папийонка, само че хората са привикнали да го виждат и в елементарна памучна тениска и шапка с козирка, когато се отдава на ветроходни завършения.

 пиер казираги Getty

Освен че се включва като участник в благотворителни надпревари, той бе част от екипа, който транспортира Грета Тунберг през Атлантическия океан преди 2 години за присъединяване ѝ в Рамковата спогодба на Организация на обединените нации за изменението на климата.

Ако ни позволите да се върнем към тематиката за модата, дамата до Пиер е не коя да е, а ослепителната италианска аристократка и фешън икона Беатрис Боромео:

 пиер казираги грейс кели Getty

Струва ви се позната? Да, това е хубавицата от Монако, която преди няколко месеца и бе приета за най-елегантната кралска персона в Европа.
 Фон дьо тенът, който завоюва сърцата ни - Fit Me!®Matte + Poreless Foundation от Maybelline New York Edna предлага Фон дьо тенът, който завоюва сърцата ни - Fit Me!®Matte + Poreless Foundation от Maybelline New York
Семейството ѝ има Боромейските острови в Лаго Маджоре от 16-и век. Тя е работила като политически публицист и документалист, преди да се омъжи за сина на принцеса Каролина от Монако. На сватбата си през 2015 година тя се появи в четири елегантни рокли - две Valentino за гражданската гала и две Armani за църковната.

Графиня Беатрис към този момент е майка на две прелестни две деца, само че фигурата ѝ е непроменена. По-рано тази година тя също стана посланичка на Dior.
 Най-стилните моменти на Беатрис Боромео през годините  Най-стилните моменти на Беатрис Боромео през годините  Най-стилните моменти на Беатрис Боромео през годините  Най-стилните моменти на Беатрис Боромео през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР