Световноизвестната кафе верига Starbucks®, представена в България от AmRest, откри

...
Световноизвестната кафе верига Starbucks®, представена в България от AmRest, откри
Коментари Харесай

Световноизвестната кафе верига Starbucks® откри трето кафене във Варна

Световноизвестната кафе верига Starbucks®, показана в България от AmRest, откри своето трето кафене във Варна. Това е шестнадесетият обект в страната на фамозния бранд. Кафенето е ситуирано в Гранд Мол Варна на ул. „ Акад. Андрей Сахаров “ 2 и разполага с комерсиална повърхност от 165 кв. м. и 110 седящи места извън и вътре. Обектът е отворен за гости всеки ден от 8:30 до 21:00 ч.

Новото кафене следва философията на Starbucks® да поддържа творчеството, създавайки неповторима атмосфера, която подготвя към другарство и прелестно превозване на свободното време. Интериорният дизайн е напълно нов, създаден особено за морската столица, с акцент върху градската просвета и традициите.

„ Искаме да допринесем за развиването на кафе културата, да дадем още едно място за обществени контакти и да бъдем част от всекидневието на варненци. Стараем се да бъдем новатори, да се развиваме динамично и да отговаряме на условията на нашите клиенти. Затова имаме вяра, че ще предоставим неповторимо прекарване на жителите и гостите на Варна. “, съобщи Иван Георгиев – районен действен шеф на Starbucks® за Румъния и България.
Гостите на новото кафене имаха опция да опитат ароматните празнични питиета напитки на Starbucks® ˗ Джинджърбред Лате, Тофи Нът Лате и Горещ шоколад с пралина и бисквитки , поднесени в именитите за марката коледни червени чаши.

Всички посетители на Starbucks® Варна могат да се насладят както на емблематичните питиета на веригата, приготвени с кафе 100% арабика, по този начин и на всички новаторски и сезонни оферти, които се оферират на световно равнище. Новият Starbucks® в Гранд Mол Варна е оборудван с най-новите кафемашини Mastrena 2, които са от най-високия клас и на тях баристите ще подготвят необикновено кафе.

Лимитираната празнична мърчъндайзинг серия на Starbucks® ще очарова всички ценители и колекционери. Освен това, всеки донесъл чаша за многократна приложимост в кафенетата на Starbucks®, ще получи отстъпка от цената на напитката си и ще помогне за опазването на околната среда.

Специален посетител на събитието беше любимецът на българската аудитория – рапърът Явор Янакиев, прочут като 100 Кила , който е родом от Варна. Той зарадва гостите на събитието с най-известните си осъществявания и раздаде подписи на всички почитатели.

За Starbucks®

Американската верига за кафе Starbucks® започва през 1971 година в Сиатъл с продажба на кафе, чай и подправки. Днес компанията има над 27 хиляди местоположения допълнително от 70 страни. В България тя е показана от AmRest, най-голямата самостоятелна компания, оперираща с заведения за хранене в Централна и Източна Европа.

Целта на Starbucks® е да предлага кафе с най-високите стандарти за качество, с етично закупуване и виновни практики за развъждане. Експертите на компанията пътуват до фермите в Латинска Америка, Африка и Азия, с цел да изберат най-хубавите зърна кафе от типа Арабика, и акцентират техните богати усети и аромати посредством специфичното изпичане – Starbucks® roast.

В България първото заведение Starbucks® отвори порти през 2008 година на ул. „ Гурко “ 62. Днес обектите към този момент са шестнадесет – девет в София, два в Бургас, два в Пловдив и три във Варна.

За AmRest

AmRest Holdings SE е най-големият оператор на заведения за хранене и единствен представител на Starbucks® в Централна и Източна Европа. Компанията ръководи обекти на KFC, Pizza Hut, Starbucks® и Burger King и е притежател на марката La Tagiatella и двата китайски марката: Blue Frog и KABB. Към момента AmRest управлява над 1600 ресторанта в 16 страни, измежду които Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Сърбия, Хърватия, Германия и Китай.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР