Световноизвестната актриса Моника Белучи даде ексклузивно интервю за NOVA. Кино

...
Световноизвестната актриса Моника Белучи даде ексклузивно интервю за NOVA. Кино
Коментари Харесай

Ексклузивно: Моника Белучи говори пред NOVA

Световноизвестната актриса Моника Белучи даде извънредно изявление за NOVA. Кино звездата разкрива какви мемоари пази от България особено за феновете на предаването „ Събуди се “.

„ Бях в България за фотосите на кино лентата „ Memory “ и в действителност си прекарах доста добре. Иска ми се още веднъж да се върна и да остана по-дълго, с цел да се свържа по-дълбоко с вашата страна. София е толкоз хубав град “ – споделя за първи път Моника Белучи пред феновете на NOVA.

Тя се срещна с журналиста Ивелина Кунчева и оператора Таси Асенов по време на филмовия фестивал в Торино, където бе удостоена с премията „ Stella della Mole “ и организира майсторски клас в Националния музей на киното в италианския град.
 Ивелина Кунчева беседва с Моника Белучи по време на филмовия фестивал в Торино
Пред екипа на NOVA разкрива и прочувствени моменти от присъединяване си във кино лентата „ Момичето във фонтана “, чиято премиера се състоя по време на кино форума. В него Моника Белучи влиза в облика на Анита Екберг – шведската актриса, станала именита с присъединяване си в „ Сладък живот “ на Фредерико Фелини.

Редувайки архивни фрагменти на Анита с историята на модерна дива, каквато е Моника Белучи, режисьорът на лентата Антонджулио Паници се връща обратно във времето, с цел да покаже знаците на една отминала ера. А в диалога пред NOVA Моника Белучи издаде секрети от своя извънреден живот.

Не пропускайте извънредното изявление с Моника Белучи в неделя (5-и декември) в „ Събуди се “ по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР