Световноизвестен оперен певец се превърна в длъжник на непознати в

...
Световноизвестен оперен певец се превърна в длъжник на непознати в
Коментари Харесай

Световноизвестен оперен певец стана длъжник на непознати в България


Световноизвестен оперен артист се трансформира в дебитор на непознати в България. 87-годишният Борис Рубашкин е наказан да заплати над 150 000 лв. на жена, която не познава поради запис на заповед, заяви bTV.

87-годишният създател е почетен гражданин на Залцбург, награждаван е неведнъж от президентите на Австрия и България. Той е роден в София в фамилията на донския казак Семьон Чернорубашкин и Теодора Лилова. През 1962 година, откакто изтича студентската му виза в Чехия, Борис Рубашкин емигрира в Австрия. Пет години по-късно печели конкурс за работа в операта в Залцбург.

През 2017 година Борис Рубашкин идва в София и продава наследствено жилище в квартал " Красно село ". Семейство от Благоевград купува жилището за 140 000 евро, а година по-късно научават, че с парцела има проблем.

" Бяхме сюрпризирани от подадена против нас искова молба от непознато за нас лице - Диана Л. Димитрова, която твърди, че господин Чернорубашкин не се е подписвал на нашата договорка за продажбата на парцела и че в графата продавач не стои неговият автограф, а подписът на някое друго лице ", изясни Екатерина Васева, притежател на жилището.

Така се желае договорката да се разгласи за оскъдна, а жилището да се продаде, с цел да покрие задълженията на Рубашкин към Димитрова.

" Никога не съм чувал за нея, не съм я виждал и не я познавам . Това е първичната сума - 110 хиляди, която стигна до 150 и не знам какъв брой ", сподели Рубашкин.

" Нямам визия какви са претекстовете на тази госпожа, която явно не го познава. И в показанията до прокуратурата и полицията е удостоверила, че не го познава - по какъв метод се е снабдила с този документ ", добави Екатерина Васева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР