Световно известният режисьор Кристофър Нолан ще снима следващия си филм

...
Световно известният режисьор Кристофър Нолан ще снима следващия си филм
Коментари Харесай

Кристофър Нолан ще снима най-скъпия си филм в Естония

Световно известният режисьор Кристофър Нолан ще снима идващия си филм със заглавие “Тенет” в Естония. Продукцията ще бъде и най-скъпата му досега, като бюджетът й надминава “Интерстелър” и “Инсепшън”.

Филмите на Нолан постоянно са били обгърнати в тайнственост. Единственото, което се знае за “Тенет” е, че ще бъде голяма продукция и ще коства към 225 млн. $. Част от лентата ще бъде снимана точно в Естония. Местният финансов министър Мартин Хелме ще даде към 5,6 млн. $ на продукцията, която се чака да развие локалната стопанска система.
Кристофър Нолан откри артист за странствуване във времето Режисьорът и продуцент е предложил Матю Макконъхи да извърши основната роля в "Междузвезден "
“Естония ще завоюва доста от тази продукция. От една страна това ще донесе доста работни места, както и много пари от данъци”, разяснява Хелме.

Рекордният бюджет надминава останалите продукции на Нолан. За “Черният рицър”, “Интерстелър” и “Инсепшън” са изхарчени сред 150 и 180 млн. $. Военната драма “Дюнкерк” струваше към 100 млн. $.

Повечето кино студиа не биха отпуснали сходен грамаден бюджет за която и да е продукция, само че филмите на Нолан са се потвърдили като огромни блокбъстъри и възвръщаемостта е обезпечена.

Очаква се “Тенет” да направи своя дебют на огромния екран на 17 юли 2020 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР