Световно известният производител на смарт устройства обяви световната премиера на

...
Световно известният производител на смарт устройства обяви световната премиера на
Коментари Харесай

Излезе великолепният флагмански смартфон Blackview A95 с нов дизайн и цена $139,99. Количествата са ограничени

Световно известният производител на смарт устройства разгласи международната премиера на на своя най-красив флагмански смарт телефон от серия А, който носи името. Мобилното устройство предлага превъзходен дизайн, висока продуктивност, мощна батерия, качествени фотоси при слаба осветеност на сцената, както и логаритми с детайли на изкуствен интелект за камерата.

Смартфоните от серия А от дълго време се възприемат от младежите като извънредно съвременни. Най-красивият смарт телефон от тази фамилия е Blackview A95 и се смята за крайъгълен камък, който разшири границите на настоящите механически трендове и е присъщ със своята изтънчена хармония. Предлагайки напълно нов дизайн, определящ трендовете, както и мощна акумулаторна батерия, усъвършенствани датчици и нови ИИ логаритми за камерата, които оказват помощ при снимането на другите обекти. Производителността е висока и обезпечава свежо мобилно преживяване, поставяйки основата на всичко, което потребителите могат да чакат от водещите смарт телефони на Blackview.



Изискана направа + неповторими цветове + 6,528-инчов екран – смарт телефон, който е основан да впечатлява

Дизайнът на Blackview A95 демонстрира какво може да се реализира посредством сливането на естетиката и новите технологии. По неповторим метод са интегрирани актуалния ICM развой и 3D лазерната технология с качествено нанооптично покритие, с което е реализиран извънредно прелъстителен външен тип. За да интерпретира хубостта на океана и галактиката, A95 има 3 цвята –. В комбиниране с първата по рода си рама, направена по галваничен път, A95 е крайник с дизайна на iPhone. Телефонът е тъничък единствено 8м55 мм и тежи 195 грам

Оптичният датчик Sony® IMX376 с резолюция 20 МР: доста добър при слаба осветеност

Смартфонът A95 има предна камера с резолюция 8 МР и съществена камера с основен оптичен датчик с резолюция 20 МР. Това е мобилният телефон от серия А, който обезпечава качествени фотоси както денем, по този начин и през нощта. Когато се вършат фотоси в среда с ниска осветеност, фотосензорът IMX376 употребява технология за сливане на 4 пиксела в един общ пиксел, като по този метод чувствителността нараства съвсем четворно и е с 300% по-висока от елементарните оптични датчици, като в този режим той може да прави фотоси с резолюция 5 МР. При добра осветеност на обектите фотосензорът употребява оптималната си резолюция, с помощта на което фотосите са извънредно детайлни. Смартфонът A95 поддържа разнообразни режими на снимане, в това число HDR 2.0, Night Mode 2.0, HDR Video, AI Portrait Bokeh, PortraitColor, и AI Beauty.

MediaTek Helio P70 и 8 GB RAM + 128 GB флаш диск с опция за потреблението на до 1 TB MicroSD външна карта памет

Освен качествената камера смарт телефонът Blackview A95 е присъщ с отличната си продуктивност, което е значимо за игрите и за многозадачната работа. Той се базира на системата върху чипа, която е необятно употребена в актуалните смарт телефони от междинен до най-голям клас. За да увеличи продуктивността Blackview е поставил 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск. Използва се RAM вид LPDDR4X с висока скорост и ниска консумация. Флаш дискът е UFS 2.1 вид, осигуряващ бързото пускане на приложенията и игрите. Освен това A95 има слот за външна TF карта с потенциал до 1 TB, на която можете да съхранявате големи размери информация.



4380 mAh батерия и 18 W бързо зареждане: занимания за над един ден

Благодарение на употребяваните най-нови технологии в мощната акумулаторна батерия с, смарт телефонът A95 предлага дълга самостоятелна работа. Според направените проби, A95 обезпечава до 6 часа игри, 8 часа сърфиране в Глобалната мрежа или 25 часа възпроизвеждане на музика. След като зарядът се изчерпи, бързото зарядни с мощ 18 W зарежда батерията до 100% за 80 минути.

Фирмената среда Doke OS 2.1, основана на Android 11: гладка и комфортна работа

Blackview особено е създал фирмената среда Doke OS, с цел да обезпечи свежо потребителско преживяване. A95 идва с фирмения потребителски интерфейс Doke OS 2.1 с по-добри хармония, интуитивно потребление и успеваемост, които са на по-високо равнище спрямо версиите OS 1.0 и OS 2.0. Така да вземем за пример, предлага нови тапети и иконки, както и други детайли, с което визуализацията доста е усъвършенствана. Използват се усъвършенствани логаритми с детайли на изкуствен интелект, по-добра анимация и редица нови жестове, с което е реализирана по-висока сърдечност и успеваемост. Новите Cold Room, System Manager, Split Screen, Game Mode и Screenshot с три пръста доста покачват удобството.



Пръстови отпечатъци и различаване на лицето плюс мощен представител

Скенерът за пръстови отпечатъци е вграден в бутона за включване и изключване. Поддържа се и технология за лицево различаване. Мощният представител основава потапящо аудио преживяване с фини звукови елементи и бездънен бас. Когато разговаряте, гласът ви се чува ясно даже и в доста шумна среда.



Цени и наличия

Смартфонът предлага добра продуктивност и огромна еластичност при продажбите. От 21 февруари до 23 февруари тази година Blackview A95 се предлага с ранната цена от $139,99 благодарение на електронен ваучър, като тези бройки са лимитирани до 1000 единици. Предлагат се и други промоционални кодове, с помощта на които този мобилен телефон може да бъде закупен при цена даже по-ниска от $139,99. Не губете време този в действителност добър смарт телефон.
Платено съобщение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР