Световният №1 Новак Джокович заяви, че се е чувствал "ужасно"

...
Световният №1 Новак Джокович заяви, че се е чувствал "ужасно"
Коментари Харесай

Джокович след загубата: Това беше един от най-лошите ми мачове през последните години

Световният №1 Новак Джокович съобщи, че се е чувствал "ужасно " на корта по време на провалянето от Даниел Евънс на Мастърса в Монте Карло, и разказа представянето си като едно от най-лошите му от доста години.

"За да бъда почтен, това е може би един от най-лошите мачове и изяви от моя страна, които мога да си спомня през последните години, " съобщи Джокович след загубата.

"Не желая да лишава нищо от успеха му, само че от моя страна просто се усещах извънредно на корта като цяло. Просто нищо не проработи. Това е един от тези неприятни дни ", добави той.

"От моя страна несъмнено трябваше да се оправя по-добре. Определено това беше едно от най-лошите ми мачове, които си припомням от доста години насам ", сподели сърбинът.

Той съобщи, че си потегля с "горчиво " възприятие, само че се надява да успее да промени нещата, до момента в който се прибира вкъщи, с цел да играе на шампионат в Сърбия идната седмица.

"Просто беше доста, доста прохладно. Трудно се играе в такива условия против тенисист като Евънс, който те кара да се движиш доста. Той е непредсказуем с ударите си и това разстрои играта ми. Просто играех много зле. Очевидно сега съм отчаян от метода, по който играх, от метода, по който се усещах на корта. Но това е дълъг сезон на клей. Все още има доста шампионати. Очевидно би трябвало да работя, уповавам се да реализира по-добро показване идната седмица в Белград ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР