Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън призна, че тимът

...
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън призна, че тимът
Коментари Харесай

Откровени слова от Хамилтън: Мерцедес изгуби пътя

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън призна, че отборът му е изгубил част от представянето на автомобила си от откриващото съревнование в Мелбърн насам. Все отново британецът изрази и убеденост, че скоро „ сребърните стрели” ще намерят вярната посока.

Първите три старта от календара за 2018-а към този момент са в историята, а Хамилтън не съумя да реализира победа в никое от тях. Все отново изоставането му по отношение на лидера във краткотрайното класиране Себастиан Фетел (Ферари) е едвам 9 точки, а до края предстоят цели 18 Гран При уикенда.

„ Загубихме показване от Мелбърн насам, може би даже още повече в Китай”, сподели 32-годишнят водач пред motorsport.com. „ В момента сме вторият или третият най-бърз отбор, тъй че ни чака работа, само че задачата не е невъзможна.”

„ Смятам, че през годините тимът е потвърдил, че сме страхотни в това да останем обединени. Разчитаме, че ще наберем инерция и ще продължим да се трудим. Познавам всички тук и в завода. Знам, че те ще положат всички старания.”

„ Вярвам, че през последните 2 седмици получихме много информация. Шефовете знаят в кои области имаме най-големи усложнения, тъй че ще натиснат въпросните отдели или ще се погрижат да форсира развиването на автомобила. Нещо такова ще е.”

„ Трябва да поддържаме градивното напрежение върху момчетата. Те обаче към този момент са напрегнати, тъй като желаят да печелят също толкоз мощно, колкото го желаем и ние. Това е борба, през която би трябвало да преминем като тим.”

„ Ако нещата продължат по същия метод, ще е доста мъчно да защитя титлата”, регистрира Хамилтън.

Четвъртият кръг от сезона във Ф1 ще бъде Гран При на Азербайджан (27-29 април). Не пропускайте нищо от екшъна в Баку с помощта на DIEMA SPORT и онлайн платформите GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР