Световният шампион в тежка категория във версиите WBA Super, IBO,

...
Световният шампион в тежка категория във версиите WBA Super, IBO,
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Искам Уайлдър!

Световният първенец в тежка категория във версиите WBA Super, IBO, IBF и WBO - Антънти Джошуа, уточни кого желае за идващ противник. Минути откакто отбрани купите си против руснака Александър Поветкин, британецът изрично уточни, че се надява да се бие с Дионтей Уайлдър, с цел да завоюва и последната международна купа, която липсва в сбирката му - тази на WBC.
Поветкин пусна кръв на Джошуа, само че приключи в нокаут (ГАЛЕРИЯ) Британецът отбрани четирите си пояса
" Ако желаете Уайлдър, аз нямам никакъв проблем. Ако той преодолее Фюри, съм подготвен да се изправя против него. Преговорите преди пропаднаха, само че това не значи, че няма да го създадем ", разяснява Фюри минути след срещата и откакто попита 90 000 фенове по трибуните на " Уембли " против по кое време желаят да се изправи.

За да се стигне до такава среща, Уайлдър първо би трябвало да отбрани купата си против различен непобеден боксьор - Тайсън Фюри. Вчера (22 септември) двамата оповестиха, че подобен мач ще се състои до края на годината.
Фюри и Уайлдър договориха мач, в който някой от тях ще загуби за пръв път Залогът е купата в тежка категория на Световният боксов съвет (WBC)
Джошуа даже уточни възможна дата за идващия негов конфликт - 13 април 2019 година

Снимка: Reuters

Иначе британецът отдаде заслуженото на своя финален противник - Поветкин, който беше нокаутиран в седмия рунд.

" Искам да благодаря и на Поветкин и отбора му за този мач. Той е доста твърд противник, потвърди го. Вкарваше положителни удари, положителни крошета. Аз правех това, което упражнявах в залата. Знаех, че е слаб при ударите в тялото, мощен е, когато цели главата. Атакувах го в тялото, всеки един удар там го забавяше. Знаех, че може да ми трябват 7, 9, даже 12 рунда, само че най-после ще го пречупя ", съобщи още британецът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР