Световният шампион в тежка категория на Международната боксова федерация и

...
Световният шампион в тежка категория на Международната боксова федерация и
Коментари Харесай

Джошуа: Паркър ще ме зауважава, като го пребия

Световният първенец в тежка категория на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация Антъни Джошуа се изрече остро по адрес на идващия си противник Джоузеф Паркър, който е притежател на купата на Световната боксова организация.

Вече е доказано, че борбата ще се организира на 31 март на стадион “Принсипалити” в Кардиф и спечелилият ще стане първенец на три от четирите боксови федерации. Тъй като Паркър постоянно е обиждал и омаловажавал достиженията на Джошуа, в този момент англичанинът реши да се самонадъха преди дуела.

“Няма да стисна ръката на Паркър след мача. Но ще го накарам да ме почита. Ще ме зауважава, като го пребия. Знам за някои от нещата, които приказва за мен. В спорта има хора като Роджър Федерер, Анди Мъри, Люис Хамилтън, Кристиано Роналдо, Меси, ЛеБрон Джеймс… и има хора като Паркър - той просто не може да се управлява и няма нищо спортсменско в себе си.

Но съм приел, че е подобен, ще го пречупя. Не е съществено да се твърди, че щом има здрава брадичка, няма да съумея да го победя. Карлос Такам почна да се уморява, когато започнах да го блъскам в тялото, тъй че тъкмо това ще направя и с Паркър - ще го блъскам в тялото, щом има здрава глава, като по този начин ще печеля сблъсъка”, сподели Джошуа пред Sky Sports.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР