Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа разкри, че няма

...
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа разкри, че няма
Коментари Харесай

Джошуа: Искам да се бия с Фюри, когато е в топ форма

Световният първенец в тежка категория Антъни Джошуа разкри, че няма предпочитание да се бие с Тайсън Фюри в този момент, тъй като желае да се изправи против сънародника си, когато той си върне върховата форма.

Непобеденият на професионалния кръг Фюри бе отвън спорта повече от две години поради наказване за допинг и здравословни проблеми, само че по-рано тази година възобнови кариерата си, като е доста евентуално през декември да се изправи против различен международен първенец при най-тежките - Дионтей Уайлдър. Джошуа обаче желае Фюри първи да си върне върховата форма, преди двамата да се изправят един против различен. " Не бих се бил с него в този момент, тъй като желая той да е в топ форма. Не желая по-късно хората да приказват, че съм го победил, когато не е бил във форма.

Според мен, един боксьор би трябвало да мине през няколко мача след тригодишно неявяване, преди да си върне формата ", разяснява Джошуа, който в събота ще пази поясите си против кандидата от Русия Александър Поветкин. " Който победи сред Фюри и Уайлдър, ще пристигна тук, с цел да се изправи против мен, в случай че аз се оправя с Поветкин ", добави британецът. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР