Световният шампион Рони О'Съливан осъществи обрат от 1:3 до 6:3

...
Световният шампион Рони О'Съливан осъществи обрат от 1:3 до 6:3
Коментари Харесай

Рони О'Съливан е на финал в Откритото първенство на Северна Ирландия

Световният първенец Рони О'Съливан реализира поврат от 1:3 до 6:3 против Али Картър и се класира на финала в Откритото състезание на Северна Ирландия, което се организира (като всички шампионати през 2020-а) в британския град Милтън Кийнс.

Pressure blue?

Nah...

WHAT a clearance from the Rocket.
— World Snooker Tour (@WeAreWST) Това е 54-и ранкинг край в невероятната кариера на Ракетата, а в случай че Джъд Тръмп победи международния номер 67 Дейвид Грейс в другия полуфинал, ще гледаме за трети следващ път двубой за трофея сред двамата майстори на щеката. В предходните два случая Асото в колодата надделяваше с 9:7. За финален път три следващи ранкинг финала сред двама души се случи на Световното състезание през 1994-а, когато Стивън Хендри реализира " хеттрик " против Джими Уайт.

Рони пък към този момент води с 14:1 в мачовете против Картър, чиято единствена победа пристигна на Световното състезание през 2018-а, когато двамата реализираха и дословен физически контакт, до момента в който се разминават край зеленото сукно. Брейкове от 78, 66, 93 и 102 помогнаха на О'Съливан да дръпне с 5:3, а след това направи отлично почистване на стойност 59 за крайната победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР