Световният шампион по снукър за 2005 година Шон Мърфи ще

...
Световният шампион по снукър за 2005 година Шон Мърфи ще
Коментари Харесай

Шон Мърфи ще се включи в квалификациите на мейджър голф турнир

Световният първенец по снукър за 2005 година Шон Мърфи ще се включи в квалификациите за идния “мейжър” шампионат по голф The Open. Естествено, защото е в ролята на дилетант, той стартира в първата фаза на пресявките - районните квалификации в ирландското селце Лут на 24 юни. Мърфи е бил кеди на собствен другар в предходни издания на квалификациите за The Open.

Shaun Murphy to temporarily Swap Cue for Golf Club as he trys to Qualify for this years Golf Open Championship at Royal Portrush https://t.co/Gb9DGLlQDJ#Snooker #golf pic.twitter.com/6ituo6lQR9
— Phil Mudd (@MuddPhil) June 12, 2019
“Да бъда кеди беше фантастично преживяване и ми се стори, че ще е добре да се опитвам. Много е мъчно да поддържаш естествен хендикап, когато си професионален снукър състезател. А и аз имам и семейство, и други неща… Но взех решение, до момента в който имам опция, да се опитвам. Естествено, главната концепция е да си прекарам занимателно. Голфът не ми е средство за прехранване и за мен няма значение дали ще продължа напред или не, до момента в който за противниците ми ще е по-важно. Аз просто ще се любувам на прекарването, мога да реализира всевъзможен резултат сред 68 и 108”, изясни Мърфи, представен от Военновъздушни сили.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР