Световният шампион по кикбокс Рико Верхувен отпразнува успешното завръщане на

...
Световният шампион по кикбокс Рико Верхувен отпразнува успешното завръщане на
Коментари Харесай

Рико Верхувен купонясва до зори с Конър Макгрегър

Световният първенец по кикбокс Рико Верхувен отпразнува сполучливото завръщане на Конър Макгрегър в осмоъгълника. Холандският кикбоксьор и притежател на пояса в тежката категория на GLORY е непосредствен другар с ирландската ММА звезда. Верхувен изгледа онлайн успеха на Макгрегър над Доналд Серони на UFC 264 в Лас Вегас, Съединени американски щати.

Верхувен показа няколко момента от галата в своя профил в Instagram. Малко по-късно той пусна и история (т.нар. „ story “) от дискотеката, където честваха успеха на Макгрегър. Холандският кикбоксьор бе част от свитата на ирландеца, която шумно означи 40-секундният успех над „ Каубоя “. Групата бе в известният клуб в града на прегрешението „ The Chainsmokers “.
View this post on Instagram
We witnessed greatness yesterday by @olav #icon #history #great #fun #afterparty

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on Jan 19, 2020 at 7:03am PST

Верхувен не крие другарските си връзки с Макгрегър, като и различен път са купонясвали дружно освен след победи, само че и след загуби. Холандецът поддържа ирландският си другар в боксовия конфликт с легендата Флойд Мейуедър през август 2017-та, когато Макгрегър претърпя проваляне. Въпреки че се провали, Конър не си спести афтърпартито, в което се включи и Рико.

Шампионът на GLORY в този момент с изключение на да се забавлява в Съединени американски щати, организира и подготовка.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР