Световният шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик говори

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик говори
Коментари Харесай

Олександър Усик: Битката с Джошуа ще бъде страхотна

Световният първенец по бокс в тежка категория Олександър Усик приказва на формалната конференция преди реванша против Антъни Джошуа.

Двамата ще се изправят един против различен за повторно на кръга в събота вечер (20 август) в Саудитска Арабия, а украинският боксьор разкри, че се усеща благополучен преди дуела.

" Благодаря на хората, които ни разрешиха да се боксираме тук. Това е доста значимо за мен, за моя тим и моята страна. Щастлив съм да съм тук и се усещам по този начин, като че ли ще пристигам още веднъж и още веднъж ", стартира Усик.

Световният първенец добави, че чака феновете да станат очевидци на един " превъзходен " конфликт в Джеда.

" Ние се опознахме в първия мач, той - мен, аз - него. Този мач ще стартира с 13- рунд, ще продължи с 14-и и по този начин нататък. Имахме много време да се опознаем и считам, че тази събота вечер ще бъде превъзходен конфликт. Битката с Антъни Джошуа ще бъде страхотна! Това ще бъде страхотна, страхотна борба. Ние сме родени да се състезаваме - за живота си, за колани, за всичко. Този, който не се състезава, не живее. Целият ни живот е конкуренция. Затова се състезавам ", съобщи украинецът.

След края на конференцията пък Усик реши да повдигне настроението в залата, запявайки на украински под ръкоплясканията на своите треньори и формалните лица.

Usyk & Joshua come head-to-head for the first time on fight week!
— Sky Sports (@SkySports)


Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР