Световният шампион по бокс в тежка категория на WBA Super,

...
Световният шампион по бокс в тежка категория на WBA Super,
Коментари Харесай

Джошуа говори как ще действа при бъдещ мач с Уайлдър

Световният първенец по бокс в тежка категория на WBA Super, IBF и WBO Антъни Джошуа показа, че възнамерява да нокаутира Дионтей Уайлдър в първите рундове, в случай че двамата се изправят един против различен през тази година, съобщи БГНЕС.
Американецът държи шампионския колан на WBC, който единствен липсва на Джошуа, с цел да стане неоспорим първенец в дивизията. Анализирайки успеха на Уайлдър над Луис Ортис с нокаут в седмия рунд в края на ноември, Джошуа съобщи: " Срещу мен той няма да може да направи това в седмия рунд, тъй като мачът ще е приключил. Ще го нокаутирам. Няма да се опитам да го победя в 12 рунда поради мощните му удари. Трябва да го смъква, тъй като е рисков и може да повали съперника си единствено с един удар. Ако той желае да обединим поясите, знае къде да ни откри. Този мач би трябвало да се случи и Уайлдър би трябвало да взе участие, тъй като ще взезе в историята ".
Следващият противник на британеца най-вероятно ще бъде някой сред Александър Усик и Кубрат Пулев, защото и двамата са наложителни кандидати за съответните шампионски пояси. Засега Кобрата е с по-голям късмет, тъй като промоутърът на Джошуа Еди Хърн е промоутър и на Усик. Уайлдър, от своя страна, ще срещне Тайсън Фюри на 22 февруари в повтаряне на техния конфликт от края на 2018 година, който приключи сензационно - припомнете си по какъв начин в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР