Световният шампион на WBC в тежката категория на професионалния бокс

...
Световният шампион на WBC в тежката категория на професионалния бокс
Коментари Харесай

Уайлдър е шокиран от избора на Фюри за следващ съперник

Световният първенец на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър е останал шокиран, когато е научил името на идващият конкурент на Тайсън Фюри.
 Уайлдър: Всички противници на Фюри са от по-ниска класа
Циганския крал ще се изправи срещу Ото Валин на 14 септември в " T-Mobile Arena " в Лас Вегас. Шведът няма записана загуба в кариерата си, само че в никакъв случай не се е боксирал на високо равнище.

Уайлдър е очаквал, че този път Фюри ще се срещне с някой, който ще бъде най-малко малко по-добър от предния му противник от Том Шварц.

" О, Боже мой. Просто поклатих невярващо глава. Какво, по-дяволите, прави той? Последната му борба беше просто нелепа, а в този момент и тази.

Това, което прави Фюри, е смешка като цяло. Изказванията му за неговото великолепие са безумни. Това не е добре за бокса. И още веднъж ще се бие с по-слаб противник. Като, кой е оня другия... Валин?

Всички залагат купите си в борби против свирепа съпротива. Но той не е първенец, тъй че можем да разберем неговото държание и избора му на противници ", сподели Уайлдър.

Американецът и Фюри, които приключиха при еднакъв резултат в края на 2018 година, ще решат разногласието между тях в среща-реванш, която по всяка възможност ще се организира на 22 февруари 2020 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР