Световният шампион на три от четирите боксови федерации Антъни Джошуа

...
Световният шампион на три от четирите боксови федерации Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Ето кой е най-вероятният следващ съперник на Антъни Джошуа

Световният първенец на три от четирите боксови федерации Антъни Джошуа към този момент знае датата и мястото на идващия си двубой - 13 април 2019 година, като те бяха оповестени още преди отбраната на поясите против Александър Поветкин. Както е известно, британецът нокаутира 39-годишния руснак в седмия рунд и резервира поясите на IBF, WBA и WBO, написа Пик.

След края на борбата с Поветкин Джошуа съобщи, че най-добре почитателите да кажат с кого желаят да излезе на кръга, като най-големите стремежи на последователите в международен мащаб са за мач с Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри. Двамата ще се боксират за купата на Световния боксов съюз на 1 декември в Съединени американски щати.

Джошуа съобщи, че в случай че Уайлдър победи Фюри, то в действителност е подготвен да се изправи против него. Промоутърът Еди Хърн също се постара да увери всички, че ще договаря с американеца за величествен сплотяващ всички трофеи конфликт.

Треньорът на Тайсън Фюри Бен Дейвисън обаче загатна в “Туитър ” (впоследствие изтрил известието си), че такова нещо не може да се случи на въпросната дата 13 април 2019 година. Причината е, че който всред Уайлдър и Фюри да завоюва на 1 декември в Съединени американски щати, в контракта сред двамата има уговорка за реванш, тъй че няма по какъв начин някой да излезе на “Уембли ” в средата на април следващата година.

Това пък значи, че с 99-процентова сигурност Джошуа ще организира втори мач против Дилиън Уайт на националния стадион в Лондон през 2019-а.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР