Световният шампион Макс Верстапен спечели пета поредна победа този сезон,

...
Световният шампион Макс Верстапен спечели пета поредна победа този сезон,
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Верстапен най-после спечели на “Монца”

Световният първенец Макс Верстапен завоюва пета поредна победа този сезон, като триумфът пристигна на “Монца ” и най-сетне победи на пистата край Милано. Водещите на Sportal Motorsport Георги Иванов и Евгени Въков дискутират победната серия на Верстапен и естествено, по кое време ще стигне Макс до втората си поредна международна купа, която към този момент наподобява като въпрос на време.

Също по този начин, другата значима тематика от надпреварата на “Монца ” беше дали в действителност Шарл Леклер имаше действителен късмет за победа против Верстапен, тъй като даже и след втория си бокс и с меките сликове водачът на Ферари не успяваше да понижи задатъка на Макс.

Тиери Нювил завоюва първата си победа за сезона в Световния рали шампионат (WRC) в Гърция, а Хюндай записа тройна победа - за първи път в историята си. Силното показване на Нювил и Ойт Танак дава обещание забавен край на сезона, в който международната купа на Кале Рованпера към този момент не наподобява толкоз сигурна.

И несъмнено, не е пропусната и впечатляващата победна серия на Франческо Баная, като в този момент звездата на Дукати ще започва на може би най-хубавата за него писта - “Моторланд Арагон ”. Дали той ще продължи да топи задатъка на Фабио Куартараро или международният първенец най-сетне ще отвърне на удара? 

Това са тематиките в Sportal Motorsport през днешния ден, а развиването на някои от тях ще продължи и другата седмица. Приятно гледане.

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР