Световният шампион Антъни Джошуа за пореден път се показа като

...
Световният шампион Антъни Джошуа за пореден път се показа като
Коментари Харесай

Джошуа: Пулев иска да ми отнеме всичко, но ще бъде окървавен



Световният първенец Антъни Джошуа за следващ път се появи като огромен благородник и се изрече ласкаво за своя идващ конкурент Кубрат Пулев.

Британецът показа, че е наясно с обстоятелството, че Пулев "иска да ми отнеме всичко ", поради което се приготвя добре. Той се обърна и непосредствено към българина като му пожела всичко най-хубаво и даже изрази убеденост, че Кобрата ще потвърди, че е заслужен първенец.

Официално: Джошуа и Пулев счупиха връх на Мохамед Али след единствено ден продажби

Все отново в края на изявлението Джошуа сподели и типичните закани на боксьорите като в рима съобщи, че Пулев ще бъде с оцапан с кръв нос.

"Всички мачове са сложни. Това е мач за международна купа, за такива мачове мечтаем, одобрявам го извънредно съществено. Имам противник, който желае да ми отнеме всичко, за което съм работил ", съобщи международният първенец пред "Sport Bible ".

Джошуа подготвен на война против Пулев

"Пулев, поисквам ти всичко най-хубаво, ти си олимпиец, бе в Пекин, ти си воин в своята страна и ще докажеш на сънародниците си, че си заслужен първенец. Аз се приготвям за страхотна борба и чакам с неспокойствие да се срещнем на кръга, дано най-хубавият победи.

"Прогноза? Ще бъде ли нокаут или решение? Не знам, само че съм сигурен, че Пулев ще бъде с окърваван нос ", приключи Джошуа в рима и с усмивка на разположение.

Джошуа: Искам душата на Кобрата!

Кубрат: Вярвам, че ще нокаутирам Джошуа
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР