Световният шампион Антъни Джошуа помогна за събуждането на контузен боксьор,

...
Световният шампион Антъни Джошуа помогна за събуждането на контузен боксьор,
Коментари Харесай

Как съобщение от Джошуа събуди изпаднал в кома боксьор

Световният първенец Антъни Джошуа оказа помощ за събуждането на контузен боксьор, изпаднал в кома.

Шотландският войник Гари Мъри се е събудил в болничното заведение, откакто е чул видео известие, квалифицирано от Джошуа особено за него.

Боксьорът в полусредна категория загуби схващане в 10-ия рунд на своя мач против Патрик Галахър в мач в Единбург преди 2 седмици.

Джошуа употребява свободното време след една от последните тренировки преди мача с Карлос Такам довечера, с цел да пожелае бързо възобновяване на Мъри като също така му даде обещание и два билета за галавечерта в Кардиф.

Претеглянето: Джошуа "счупи " кантара

Треньорът на Мъри Били Нелсън е споделил на Джошуа за неговото положение, когато завел своя различен ученик Мартин Лунга до Шефийлд за спаринг с непобедения първенец на WBA и IBF.

"Били Нелсън ми сподели за Гари. Беше по време на спаринг за този мач. Направих видео известието, което е пуснато на Гари и разбрах, че той се е събудил. Той е поканен на мача, дадохме му два билета. "

В известието Джошуа споделя: "Здравей, Гари, това е Антъни Джошуа. Тъкмо свърших подготовка и чух какво се случва. Надявам се да се оправяш и да бъдеш мощен. Бори се, тъй като желая да те видя на моя мач. Ще има два билета за теб и се надявам да те видя скоро, шампионе. Грижи се за себе си. "

Въпреки че Мъри към този момент е в схващане, положението му няма да разреши да участва на мача в Кардиф.

Очаквай дуела в събота вечер с определени моменти в GONG.BG и онлайн в GONG PLAY и по DIEMA SPORT 2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР