Световният рекордьор в спринта на 100 и на 200 метра

...
Световният рекордьор в спринта на 100 и на 200 метра
Коментари Харесай

Юсейн Болт: След 4 месеца ще бъда на нивото на съотборниците ми

 Юсейн Болт ще дебютира пред 10 000 фенове в Австралия
Световният рекордьор в спринта на 100 и на 200 метра Юсейн Болт остави смесени усеща след дебюта си в професионалния футбол.

Болт влезе като запаса в 72-ата минута при успеха на Сентрал Коуст Маринърс с 6:1 против аматьорския Сентрал Коуст Селект в контролна среща, която се игра пред 9958 фенове.

Ямаецът игра като ляво крило и имаше няколко благоприятни условия да се разпише, само че не съумя да уцели вратата на противника.



Осемкратният олимпийски златен медалист ще изкара експериментален интервал в състава, който приключи на последното място в А-лигата през предишния сезон.

" Стартирах добре, публиката ми даде нужната мотивация. Бях малко нервозен, само че сега, в който влязох на терена напрежението спадна. Искаше ми се да играя по-често с топката, само че към момента не съм в задоволително добра форма.

Трябва да се съсредоточа върху играта с кълбото. Ще ми би трябвало време, с цел да привикна с играта, съотборниците. Вярвам, че след 4 месеца ще съм като един от тях ", сподели Болт незабавно след мача.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР