Световният рекордьор и носител на 8 олимпийски титли - Юсейн

...
Световният рекордьор и носител на 8 олимпийски титли - Юсейн
Коментари Харесай

Юсейн Болт остана без отбор

Световният рекордьор и притежател на 8 олимпийски трофеи - Юсейн Болт, остана без тим. Спринтьорът преследва фантазията си да се преквалифицира във футболист след края на лекоатлетическата си кариера, само че към момента не съумява да подпише контракт с някой отбор.

Ямаецът мина експериментален интервал в австралийския отбор " Сентръл Коуст Маринърс ", само че не съумя да впечатли управлението дотам, че да му предложат дълготраен контракт.

" Бих желал да благодаря на притежателите, управлението, играчите и почитателите на " Сентръл Коуст Маринърс " за това, че ме приветстваха в техните редици. Пожелавам им триумф през новия сезон “, показа Болт, откакто стана ясно, че няма да играе за отбора през новия сезон.
Болт не желае в Малта, ще чака по-добро предложение Светкавицата има предпочитание да остане в "Сентръл Коуст Маринърс "
Дори двата му гола в надзорен мач не съумяха да впечатлят треньорския щаб, който също благодари на първенеца за положителното показване на терена.

" Не успяхме да реализираме съглашение, само че в никакъв случай не казвай в никакъв случай – Юсейн може още веднъж да е част от тима ", съобщи президентът на австралийския клуб Шон Милекамп.

Преди да заиграе за " Сентръл Коуст Маринърс " 32-годишният ямаец тренира с няколко европейски тима, само че също не се разбра за контракт с тях.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР