Световният номер 8 от Китай, Динг Дзюнхуей успя да удържи

...
Световният номер 8 от Китай, Динг Дзюнхуей успя да удържи
Коментари Харесай

Дзюнхуей спря устрема на Гудонг, Алън и Хоукинс също продължават

 Марк Уилямс продължи безпроблемно към четвъртия кръг
Световният номер 8 от Китай, Динг Дзюнхуей съумя да удържи музи си съотечественик Ксиао Гудонг.

Двукратният победител в Откритото състезание на Англия, Дзюнхуей бързо натрупа преднина от 3-0, след брейкове от 99, 74 и 84 точки, само че отговорът на противника му не закъсня. Гудонг завоюва 4 от идващите 5 фрейма и докара нещата до 4-4. Гудонг записа и 112-тия сенчъри брейк на шампионата, с което бе усъвършенстван върхът от 111 сенчъри брейка в границите на един шампионат, подложен през 2005 година. Все отново макар нервността в играта на Динг, той съумя да затвори идващите 2 фрейма, записвайки нови два халф-сенчъри брейка и завоюва с 6-4.

След срещата, Дзюнхуей, който е повторен победител тук, показа пред Би Би Си: " Играх добре първоначално, само че след това започнах да изпитвам компликации. Гудонг игра доста мощно и ме сложи напрегнат, само че съумях да се измъкна. "  

Световният номер седем, Марк Алън бе безспорен доминант против Хюсеин Вафаеи и се наложи с 6-2 фрейма. Алън бе съвсем брилянтен, завършвайки с 96% успеваемост при ударите си за вкарване. Северноирландецът завоюва първите три фрейма, след което Вафаеи се върна в мача при 3-2, само че до края нямаше никакъв късмет и напуща конкуренцията. След срещата Марк Алън похвали противника си и съобщи, че някой ден качествата му може да му обезпечат място в топ 16. Относно идващия си противник Алън приключи с думите: " Нийл Робъртсън е доста класен състезател и чакам дуела с него. Винаги искаш да играеш с най-хубавите. "

В същото време Бари Хоукинс навакса закъснение от 1-3 фрейма против Гари Уилсън, като съумя да вземе идващите четири и в последна сметка направи нужното и се класира след победа с 6-4. В четвъртия кръг негов конкурент ще бъде Кайрън Уилсън, също от Англия.

Днес Рони`О Съливан се изправя против Джак Лисовски, а Марк Уилямс ще има битка със Стивън Магуайър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР