Световният номер 21 Григор Димитров използва официалния си профил в

...
Световният номер 21 Григор Димитров използва официалния си профил в
Коментари Харесай

Григор Димитров благодари на феновете: Калифорния винаги ще бъде в сърцето ми!

Световният номер 21 Григор Димитров употребява формалния си профил в " Инстаграм ", с цел да благодари на шампионата Индиън Уелс, както и на многото български почитатели, които го подкрепяха по време на конкуренцията.

30-годишният българин си прекара ужасно в Калифорния. Стигна до полуфиналите на Мастърса, където бе спрян от британеца Камерън Нори. А по пътя си в профил втория в света Даниил Медведев със страхотна игра.

Първата ни ракета разгласява няколко фотоси, както и видео, на което се радва, а зад него има ликуващи почитатели с български знамена.

Снимка: Reuters

" Калифорния постоянно ще бъде в сърцето ми и съм доста признателен, че всяка година играя на BNP Paribas Open. Феновете ме поддържат във всеки миг и го правя оценка.

Благодаря за чудесните две седмици, няма самообладание да се забележим още веднъж. Също по този начин специфични благодарности на Томи Хаас за цялата организация ", написа Григор.
View this post on Instagram

Сезонът на Григор Димитров продължава във Виена, където от 25 октомври ще вземе присъединяване в шампионата от категория АТР 500.

След това той се насочва към последния " Мастърс " за годината в Париж, преди да приключи сезона с конкуренцията в Стокхолм в средата на ноември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР