Световният номер 1 Новак Джокович определи триумфа си на Ролан

...
Световният номер 1 Новак Джокович определи триумфа си на Ролан
Коментари Харесай

Джокович: Това е едно от най-великите постижения в кариерата ми

Световният номер 1 Новак Джокович дефинира триумфа си на Ролан Гарос като едно от трите най-велики достижения в професионалната си тенис кариера. Вчера сърбинът обърна Стефанос Циципас от Гърция от 0-2 до 3-2, с цел да завоюва Откритото състезание на Франция за повторно в кариерата си.
" Изключително благополучен и горделив съм от това достижение. Да съм част от историята на спорта, който обичам с цялото си сърце, е нещо доста вдъхновяващо и изпълващо за мен. Няма по какъв начин да съм по-щастлив от сюжета на събитията в последните 48 часа.
 Джокович публично усъвършенства върха за най-вече седмици на върха Джокович публично усъвършенства върха за най-вече седмици на върха
Сърбинът Новак Джокович усъвършенства върха на Роджър Федерер за най-вече седмици, прекарани на върха на международната класация. Днес Джоков...
Това е едно от трите най-велики достижения в кариерата ми. Минах през борба четири часа и половина с Рафа на неговия корт, след което не упражнявах, а единствено се пробвах да презаредя батериите и организираха още една борба четири часа и половина с Циципас ", показа Джокович след триумфа.
" Всичко е допустимо, през кариерата си реализирах някои неща, които доста хора мислеха, че е невероятно да реализира.
Ще се насладя на тази победа и ще мисля за Уимбълдън след няколко дни. Нямам проблем да кажа, че ще се боря за купата на Уимбълдън. Разбира се, че е по този начин, през последните години имах огромен триумф там, завоюва купата през 2018 и 2019. Надявам се да продължа серията ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР