Световният номер 1 Новак Джокович е фаворит за титлата от

...
Световният номер 1 Новак Джокович е фаворит за титлата от
Коментари Харесай

Виландер: Джокович е фаворит за титлата на Ролан Гарос

Световният номер 1 Новак Джокович е любимец за купата от Откритото състезание на Франция, разгласи шведската тенис легенда Матс Виландер. Джокович пропусна първия за годината шампионат от „ Големия шлем “ – Australian Open - и към този момент изостава от огромния си противник Рафаел Надал в конкуренцията за най-вече трофеи от Шлема.

Според Виландер това ще стимулира в допълнение сръбския тенисист за Ролан Гарос.

„ Новак е любимецът. Победата в Рим ще му даде огромна убеденост, само че Новак ще има и предпочитание за възмездие след всичко, което му се случи в последните месеци, а това ще му даде спомагателни сили. Той ще пази купата си в Париж, откакто нямаше опция да го стори в Мелбърн “, съобщи Виландер.

„ Въпреки че загуби от Алкарас в Мадрид, той сподели, че е подготвен да играе в тежки и дълги мачове. В Монте Карло против Давидович Фокина той не изглеждаше добре, само че в този момент внезапно наподобява доста по-добре “, добави шведът.

13-кратният първенец Рафаел Надал е малтретиран от проблем със стъпалото и за първи път в кариерата си ще влезе в „ Ролан Гарос “ без извоювана купа на клей през годината. За любимец е спряган и 19-годишният Карлос Алкарас, който победи в Барселона и Мадрид напролет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР