Световният номер 1 Даниил Медведев се класира за четвъртфиналите на

...
Световният номер 1 Даниил Медведев се класира за четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Медведев, Алкарас и Циципас продължават напред в Синсинати

Световният номер 1 Даниил Медведев се класира за четвъртфиналите на Мастърса в Синсинати, откакто победи Денис Шаповалов със 7-5, 7-5 в мач от третия кръг на шампионата. Руснакът съумя да реализира късни пробиви и в двата сета, с цел да стигне до чист триумф след час и 45 минути игра.

" Днес беше борба, несъмнено не беше елементарно. Мачът беше оспорван и на много високо равнище. Опитах се да бъдат във всяка точка и да го слагам напрегнат, когато имам подобен късмет ", разяснява след дуела Медведев, който ще срещне американеца Тейлър Фриц в спорт за място на полуфиналите.

Фриц продължи с положителните си изяви през тази седмица и победи Андрей Рубльов с 6-7(4), 6-2, 7-5, откакто ден по-рано спря намиращия се в отлична форма Ник Кирьос.

За четвъртфиналите се класира и испанецът Карлос Алкарас, който може да се изкачи до втората позиция в международната класация, в случай че завоюва купата в Синсинати. 19-годишният Алкарас победи ветерана Марин Чилич със 7-6(4), 6-1 и ще срещне британеца Камерън Нори в идващия си мач. Стефанос Циципас от Гърция също продължава напред след триумф над Диего Шварцман с 6-3, 6-3. За Циципас следва конфликт с Джон Иснър, който надделя Себастиан Корда в три сета.

В долната четвъртина на схемата един против различен ще се изправят Феликс Оже-Алиасим и Борна Чорич.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР